Renault lansează Noul Clio în România

Renault își reînnoiește gama și lansează în România a cincea generație a modelului său de referință: Renault CLIO.
Noul CLIO este disponibil cu 4 niveluri de echipare: Life, Zen, Intens și R.S. Line.Prețul pentru versiunea de baza Life SCe 65 începe de la 11,900€ (TVA inclus).

Prezentat la Salonul Auto de la Geneva, în aprilie 2019, Noul CLIO este lansat şi în România. Oferta comercială include un preț de pornire de 11,900€ (TVA inclus) şi propune o gamă completă de motorizări pe benzină – toate noi în gamă – și diesel, a căror putere acoperă o paletă largă: de la 65 CP la 130 CP. Considerat un model iconic datorită succesului comercial excepțional, noul model de segment B este deja una dintre cele mai sigure mașini de oraș testate vreodată de Euro NCAP, primind rating-ul maxim de 5 stele. Performanța este realizată, în special, prin siguranța pasivă sporită și cea mai cuprinzătoare gamă de sisteme de asistență la conducere din categorie.

Mai modern, mai atletic, noul model se bazează pe ADN-ul care i-a garantat succesul timp de aproape 30 de ani. Conceput în conformitate cu principiul „Evoluție și revoluție”, Noul CLIO se reinventează: design-ul exterior evoluează spre o silueta mai matură, în timp ce design-ul interior este complet regândit. La interior, revoluția este ușor de remarcat. Habitaclul complet reproiectat este inspirat de segmentele superioare, atât în ceea ce privește calitatea percepută, cât și tehnologia disponibilă.

Citeste și:  Brașovul poate să fie primul oraș mare din România care să folosească pe scară largă geotermia

Noul CLIO este disponibil cu 4 niveluri de echipare: Life, Zen, Intens și R.S. Line. Încă de pe nivelul de echipare Life, noul model propune o listă generoasă de echipamente în standard:

Faruri Renault LED Pure Vision
Pachet de siguranță activă: sistemul activ de frânare de urgență cu detectarea cicliștilor și a pietonilor, sistem de asistență la pornirea din rampă, recunoașterea indicatoarele rutiere (Traffic Sign Recognition), alertă privind distanța de rulare, asistență la menținerea benzii de rulare, aprinderea automată a farurilor, apel de urgență la 112
Pachet de siguranță pasivă : 6 airbag-uri, alertă pentru cuplarea centurii de siguranță pentru cele 5 locuri, tetiere tip virgulă cu protecție sporită, sistem de prindere ISOFIX pentru locurile laterale spate
Afișaj de bord TFT 4,2”
Banchetă spate rabatabilă 1/3-2/3 cu 3 tetiere
Geamuri electrice faţă cu impuls
Nivelul de echipare ZEN oferă în plus față de Life: Easy Link cu ecran de 7’’ (compatibil cu Apple Car Play şi Android Auto), oglinzi electrice şi încălzite, rabatabile manual, cu indicator LED, jante de 16’’.
În ceea ce privește echiparea Intens, aceasta propune o selecție de materiale de ultimă generație, un „Smart Cockpit ” orientat către șofer, o linie a bordului fluidă care subliniază impresia de lățime, cotieră glisantă, ecrane personalizabile, jante din aliaj de 16 ”, lumini față şi spate Full LED, acces de tip hands-free și oglinzi rabatabile electric. Acest nivel de echipare este, de asemenea, îmbogățit cu:

Citeste și:  Dăm Click pe România a dat startul înscrierilor prin care școlile, liceele, grădinițele și asociațiile pot primi calculatoare

Sistem de navigație cu ecran tactil 7″, replicare smartphone
Afișaj de bord TFT 7”
Asistent Adaptiv pentru fază lungă
Frână de parcare electrică cu funcție Auto Hold
Oglindă retrovizoare cu efect antiorbire)
Multi-Sense cu 3 moduri de condus (MY SENSE, ECO, SPORT) şi lumini ambientale (8 culori)
Contur lateral cromat
Noul CLIO R.S. Line (cunoscut anterior sub denumirea de GT Line) exprimă sportivitatea Renault Sport atât la exterior, cât și la interior.
Fiind unul dintre pionierii în ceea ce privește opțiunea de pachet sport, modelul a susținut cu fermitate strategia gamei Renault Sport pe toate piețele din 2010. Cu o ofertă mai evoluată și mai bogată, RS Line reprezintă mai mult decât o schimbare de nume pentru versiune, răspunzând așteptărilor numeroșilor clienți care doresc o diferențiere puternică susținută de o siluetă mai dinamică.

Citeste și:  9.000 de arbori și arbuști, din 14 specii, formează începând de sâmbăta aceasta, prima pădure urbană din orașul Victoria

În partea exterioară, Noul CLIO R.S. Line prezintă linia dinamică de inspirație F1, semnătura de design specifică modelelor R.S. Versiunea dispune, de asemenea, de o grilă tip fagure, jante de aliaj de 17” și un panou spate mai atletic. La interior, găsim și alte elemente identitare R.S., cum ar fi scaunele sport cu susținere laterală, inserțiile din carbon, un volan sport din piele perforată marcat cu sigla R.S., pedalier de aluminiu și, în final, o ambianță neagră cu detalii şi cusături roșii.

Pentru o experiență de condus unică, minunată vă așteptăm la Bras, dealer Renault de 20 de ani în Iași, pentru a vedea si testa Noul CLIO. Ne găsiți pe DN 28, Km 10 (vis a vis de Metro), Iasi. Consultații Bras îți stau la dispoziție pentru orice informație ai nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.