Reparațiile la foișoarele de sub Tâmpa sunt aproape gata

Unul dintre cele două foișoare de pe Aleea de sub Tâmpa va fi reabilitat complet până vineri, iar cel de-al doilea va fi reparat și vopsit. Lucrările sunt în desfășurare, iar în prezent se lucrează la refacerea acoperișului unui dintre cele două foișoare.


Acoperișul a fost afectat de un arbore, la începutul lunii august, iar la sesizarea rangerului de pe Tâmpa, Primăria, Regia Pădurilor Kronstadt și Salvamont Poiana Brașov au început demersurile pentru expertizarea construcției și procurarea materialului lemnos necesar. In urma expertizei s-a constatat că refacerea completă a acoperișului este imperios necesară, iar materialul lemnos a fost pus la dispoziție de RPLP Kronstadt.

Citeste și:  Weekendul se anunță a fi unul plin de distracție la WinterKiss 2024! Poiana Brașov, Paltiniș și Domeniul Schiabil Șureanu te așteaptă cu o mulțime de surprize


Astăzi, se pregătea montarea foliei anticondens, iar până vineri, dacă vremea va permite, va fi montată șindrila bituminoasă care va acoperi foișorul.


În paralel, va fi recondiționat mobilierul celor două foișoare și acestea vor fi revopsite.
Lucrările sunt efectuate de firma care are contract cu Primăria pentru repararea și întreținerea mobilierului urban.
Recent s-a încheiat și curățarea și zugrăvirea apeductului din vecinătatea foișoarelor, tot în urma unor sesizări venite din partea cetățenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.