Restricţii de circulaţie pe autostrăzile A1 şi A2 pentru efectuarea de lucrări

Circulaţia rutieră va fi restricţionată, miercuri, pe autostrăzile A1 şi A2, pentru efectuarea de lucrări, anunţă Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

Până la ora 18,00, circulaţia va fi restricţionată pe a doua bandă de pe sensul Bucureşti-Constanţa al autostrăzii A2, la kilometrul 12, pentru efectuarea lucrărilor de reparaţie la bordura de lângă glisiera mediană.

„Şi pe autostrada A1 pe sensul Bucureşti-Piteşti, între kilometrii 114 şi 115, circulaţia va fi restricţionată pe a doua bandă pentru aceeaşi categorie de lucrări, iar între kilometrii 87+500 metri – 88+200 metri nu se circulă pe a doua bandă pentru reparaţii parapet metalic”, precizează Centrul Infotrafic.

Tot pe autostrada A1, între orele 8,00-12,00, respectiv 14,00-18,00, vor fi instituite restricţii de circulaţie între Deva şi Nădlac, la kilometrul 500, în zona localităţii Giarmata din judeţul Timiş, pentru desfăşurarea unor activităţi privind anchetele de circulaţie origine-destinaţie. Astfel, pe ambele căi, traficul va fi deviat prin spaţiul de servicii.

Citeste și:  Spectacol de pantomimă, astăzi, în Brașov! „MĂIASTRA”, la Centrul Cultural Reduta

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să adapteze viteza, să se asigure şi să semnalizeze din timp intenţia de schimbare a benzii de circulaţie. 

Sursa, Agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.