Rezultate remarcabile obținute de o polițistă brașoveancă, la World Police and Fire Games 2022

World Police and Fire Games 2022 se apropie încet, încet de final, iar colega noastră,inspector de poliție Șocu Maria Ilona din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul Pregătire Profesională continuă să ne uimească și, în același timp, să ne încânte cu performanțele sale sportive.

Spunem doar atât: din 4 probe la care a participat Ilona, a obținut 3 medalii de aur și 1 medalie de argint, după cum urmează:

Locul I – medalia de aur la atletism, proba de 100 m;

Locul I – medalia de aur la atletism, proba de ștafetă, 4×400 m,

Locul I – medalia de aur la atletism, proba de 4×100 m;

Locul II – medalia de argint la atletism, proba de 200m.

Este încântător să vedem steagul României arborat pe cele mai înalte trepte, într-o competiție uriașă, cu peste 10.000 de sportivi din aproximativ 70 de țări, subliniind faptul că în spatele acestor rezultate sunt zile nenumărate de antrenamente și muncă.

Citeste și:  41% dintre angajați sunt nemulțumiți de actualul loc de muncă. O treime declară că își va schimba jobul în perioada următoare

”Promit să continui pregătirea la același nivel pentru a face cel puțin aceeași figură și la următoarele campionate mondiale”, spune Ilona.

„Noi, Inspectoratul de Poliție Județean Brașov, ne mândrim că Ilona face parte din echipa noastră și o asigurăm de tot sprijinul de care are nevoie pentru a-și continua visul de a cucerii podiumurile marilor competiții sportive la care va participa! Felicitări pentru rezultatele obținute și mult succes în continuare!”, au transmis reprezentanții poliției Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.