Rihanna s-a distrat cu un grup de români în Istambul, după ce l-a confundat cu Suleyman Magnificul, pe unul dintre aceștia

Rihanna a făcut poze și s-a distrat cu un grup de români la Istanbul, după ce l-a confundat pe unul dintre ei cu actorul care a interpretat rolul Suleyman Magnificul.

Andrei Iacob, un antrenor de tenis din Constanța, a avut parte de o experiență inedită, în timp ce era într-un local din Istanbul, alături de mai mulți prieteni români.

Potrivit focuspress.ro, românul a fost abordat la masă de o tânără care l-a rugat să facă o fotografie împreună, crezând că este actorul turc Halit Ergenç, cel care l-a interpretat pe sultanul Suleyman Magnificul.

Sursa citată arată că după ce a realizat confuzia, tânăra și-a chemat și o prietenă să îi arate asemănarea și confuzia făcută. Prietena în cauză era chiar Rihanna, care a ținut și ea să se fotografieze cu „sosia“ lui Suleyman Magnificul.

Citeste și:  Primăria Brașov a semnat contractul de lucrări pentru grădinița din Bartolomeu Nord. Este prima care se construiește în acest cartier în ultimii 100 de ani

Apoi, constănțenii au petrecut împreună cu Rihanna, cu care au și cântat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.