Roland Stănescu, fostul atacant al Petrolului, s-a sinucis. Avea 32 de ani

Fostul fotbalist Roland Stănescu, în vârstă de 32 de ani, s-a sinucis sâmbătă, aruncându-se de la etajul 4 al unui bloc din Voluntari.

Conform apropiaților lui Roland Stănescu, acesta avea probleme medicale de natură psihică și a încercat de mai multe ori să-și pună capăt zilelor. Roland Stănescu nu mai era legitimat la nici un club începând cu anul 2019, când încheiase contractul cu Dacia Unirea Brăila. Roland Stănescu s-a format la Școala de Fotbal a lui Gică Popescu, apoi s-a remarcat la FC Argeș. A mai evoluat pentru Minerul Motru, CS Balotești, Petrolul Ploiești și Dacia Unirea Brăila, potrivit digisport.ro.

“Roland Stănescu, fostul jucător al echipei noastre în perioada 2016-2017 (20 de meciuri jucate/11 goluri marcate), ne-a părăsit, astăzi, definitiv! Rămas bun, Roli! Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească în pace!”, este mesajul postat pe Facebook de FC Petrolul Ploieşti.

Citeste și:  74 de proiecte culturale în etapa finală pentru cele 6 milioane de lei alocate de Primăria Brașov prin Ghidul de finanțare

Comunicatul IPJ Ilfov


„Astăzi, 2 iulie în jurul orei 15:38, polițiștii orașului Voluntari au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că, un bărbat s-a precipitat de la etajul 4, al unui bloc de locuințe din localitate. Polițiștii din Voluntari s-au deplasat la fața locului pentru efectuarea activităților specifice din competență.

De asemenea, la fața locului s-au deplasat 2 echipaje medicale din cadrul SMURD, care au efectuat manevrele de resuscitare, însă din păcate, au declarat decesul victimei.

S-a relaționat cu Serviciul de Medicină Legală Ilfov, care urmează să se deplaseze la fața locului pentru efectuarea de activități specifice.

Cazul urmează să fie preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov pentru efectuarea activităților din competență”, a transmis IPJ Ilfov într-un comunicat de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.