România – Muntenegru 0-3. Încă o umilință istorică. „Tricolorii”, pulverizați de o echipă de mâna a doua

România a fost demolată de Muntenegru, la scor de neprezentare, 0-3, chiar în Giulești, într-un meci din etapa a patra din grupele UEFA Nations League.

„Tricolorii” nu au jucat absolut nimic și au fost blocați cu ușurință de o echipă modestă, în fața căreia se înclinaseră și în tur, la Podgorica, 0-2. De această dată, în fața propriilor fani, a fost și mai rău.

La finele unei prime reprize încâlcite, în minutul 43, oaspeții au lovit prima dată. Mugosa, fotbalist care evoluează în Coreea de Sud, s-a desprins de marcaj și a marcat cu capul, după un corner. România ar fi putut să egaleze în prelungirile primei reprize, la o fază la care i-a lipsit și șansa. Mihăilă a tras de la 13 metri, portarul Mijatovic a respins în bară, iar mingea a sărit în fața lui Ștefănescu, dar acesta l-a luat la țintă pe goalkeeperul muntenegrean.

Citeste și:  Cum arată vacanța de Paște după intrarea în spațiul Schengen: Luna mai vine cu schimbări în preferințele de călătorie ale românilor

Și tot oaspeții au fost vioara întâi și în partea a doua a jocului. Mai întâi în minutul 56, Jankovic a centrat excelent, iar Mugosa a făcut 2-0, nemarcat.

Cinci minute mai târziu, Pușcaș a reușit să trimită în plasă, dar reușita sa a fost anulată pe motiv de ofsaid. De marcat au marcat însă tot muntenegrenii, în minutul 63, când același Mugosa s-a distrat cu defensiva română și a stabilit scorul final, 3-0 pentru vizitatori.

„Tricolorii” au părăsit terenul în huiduielile unui stadion întreg, care i-a aplaudat cu fair-play pe oaspeți. România rămâne ultima în grupă, cu doar 3 puncte. Bosnia e liderul grupei cu 8 puncte, urmată de Muntenegru, care are 7 puncte, și Finlanda, cu 4 puncte.

Citeste și:  Caravana Shakespeare sosește la Brașov și aduce, în premieră, „Operele complete ale lui Shakespeare”

Sursa, Prima Sport

One thought on “România – Muntenegru 0-3. Încă o umilință istorică. „Tricolorii”, pulverizați de o echipă de mâna a doua”

  1. Acum e momentul!
    AFARA cu Zburleanu! Cu Storchita, cu haita de nemernici care a pus stapanire politica, securistica pe de acum cadavrul fotbalului romanesc!
    Trebuie pichetat sediul FRF, trebuie imbanciti pe scari groparii fenomenului!
    AFARA!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.