România nu mai e un stat, ci o corporație condusă de străini

”România a fost vândută de cei care au preluat puterea în 1989 și apoi și-au dat-o unul altuia timp de 26 de ani, România nu mai deține nimic, nu are economie”. Acestea sunt doar câteva dintre acuzațiile extrem de grave pe care le-a lansat Călin Georgescu, Directorul Executiv al Instituției ONU pentru Indicele Global al Sustenabilității, într-un interviu pentru Televiziunea Română.

Acesta a comparat România cu o mină de aur din care se tot extrage până când nu mai rămâne nimic. Totodată, el a mai avertizat că falimentul țării este doar o chestiune de probabilitate matematică.

”România este o mină, din care se scoate, în fiecare zi, din decembrie 1989 încoace, aur. Și când nu va mai fi aur, mina se va închide. Falimentul este o chestiune de probabilitate matematică pentru România”, a declarat Georgescu, potrivit activenews.ro.

Citeste și:  Cum arată vacanța de Paște după intrarea în spațiul Schengen: Luna mai vine cu schimbări în preferințele de călătorie ale românilor

Oficialul a mai spus că România este condusă numai de străini și că în ultimii 26 de ani, România a suferit pierderi mai mari decât în perioada care s-a scurs de la Ștefan cel Mare și până în 1989.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.