S-a dat alerta în Timiș: Primarii îndemnați să identifice toate firmele de pompe funebre și halele frigorifice – DOCUMENT

S-a dat alerta în județul Timiș. Autoritățile se așeaptă ca situația să se înrăutățească semnificativ. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Timiș se pregătește pentru ce este mai rău.

Un document adresat de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Timiș primăriilor din județ dezvăluie faptul că autoritățile se așteaptă la ce este mai rău.

Astfel, primarii din Timiș sunt sfătuiți să ia legătura cu „cu toate firmele de pompe funebre de pe raza de competență” care trebuie să fie pregătite „în caz de decese multiple”.

Punctul al doilea din cuprinsul documentului șochează însă cel mai mult și asta pentru că primarii din sunt îndemnati de CJSU să identifice toate halele frigorifice existente, lucru care dezvăluie faptul că, cel puțin la nilevul județului Timiș autoritățile se așteaptă ca numărul morților să depășească întreaga capacitate de preluare de care morga județeană dispune.

Citeste și:  Benzina şi motorina s-au ieftinit în ultimele zile, dar analiştii se aşteaptă la noi fluctuaţii. Vezi care sunt prețurile în Brașov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.