Să dăm schiului alpin o șansă! Cinci tineri sportivi brașoveni se vor antrena pe Pitztal Gletscher în Austria

Cinci tineri sportivi în vârstă de 14 ani, din domeniul schiului alpin românesc, au primit o șansă extraordinară. Timp de 12 zile, în perioada 18-29.10.2021 se vor antrena pe Pitztal Gletscher în Austria, sub îndrumarea unuia dintre cei mai titrați antrenori de schi, Florian Raich. Pregătirea se va desfășura prin intermediul școlii  fondate de fratele sau Benjamin Raich, multiplu campion modial și olimpic la schi alpin.

Ioana Corlățeanu, Bernadette Balogh, Matei Oancea, Zsolt Paska și David Cernea vor fi însoțiți de antrenorul federal Alexandru Barbu.

Această sesiune de antrenament a fost posibilă datorita implicării financiare și relaționale a lui Ștefan Tint, unul dintre cei mai îndârjiți promotori ai schiului alpin românesc.

Citeste și:  Performanțe de excepție pentru juniorii Clubului Sportiv Dinamo București - Centrul Sportiv Brașov, la Campionatele Naționale de Copii și Juniori

Om de afaceri, membru al Asociației de Turism Poiana Brașov, schior legat sentimental de pârtiile din Masivul Postvarul, Ștefan Tint este implicat activ în organizarea singurelor competiții internaționale de schi alpin din România. Una dintre acestea, FIS Children Trophy, ajunge în acest sezon la ediția cu numărul 5 aducând din nou pe harta competițiilor internaționale de profil cea mai cunoscută stațiune de schi din România, Poiana Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.