Şase pitici de la FC Braşov între cei mai buni fotbalişti din centrul ţării. Au fost convocaţi la Finala pe regiune din Campionatul Naţional U11 şi U12

Veştile bune de la Centrul de Copii şi Juniori al FC Braşov continuă să apară. Deoarece săptămâna trecută şi-au dovedit din plin valoarea la acţiunea de selecţie organizată de FRF la Tărlungeni, şase pitici au prins o nouă convocare. Copiii au ajuns la Finala pe regiune, de la Odorheiu Secuiesc. Prin această convocare, micii fotbalişti, de 11 – 12 ani, au dovedit că sunt printre cei mai buni din centrul ţării.

Cinci dintre pitici sunt de la echipa Under 11 de la FC Braşov, născuţi în 2011, îi au ca antrenori pe Ionuţ Mitroi şi Marius Filip. Au fost convocaţi la Finala pe regiune din “Campionatul Naţional U11”, ediţia 2021 – 2022. Pavel Marchiş, Mihaly Imre, Andrei Uvegheş, Darius Moisil şi Raul Szabo participă astăzi la selecţie.
Alături de ei a fost convocat şi Lucas Marin, jucător la grupa Under 13 a FC Braşov, care îi are ca antrenori pe Vasile Mureșan și Laurian Păun, dar care se antrenează și cu grupa 2010. El a fost convocat la Finala pe regiune din “Campionatul Naţional U12”, ediţia 2021 – 2022.

Citeste și:  Brățările electronice menite prevenirii abuzurilor domestice vor fi implementate în Brașov, precum și în alte 36 de județe

Finala pe regiune are loc miercuri, 15 iunie, la Odorheiu Secuiesc, în Harghita. Este organizată de Federaţia Română de Fotbal în colaborare cu AJF Braşov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.