Scandalul de la Corona bubuie: Toți sportivii, de la toate disciplinele clubului, vor fi supuși testelor antidoping

Toți sportivii de la Corona Brașov vor fi intervievați și supuși testelor antidoping. Există suspiciuni că și sportivi de la Corona Brașov au fost supusi acelorași proceduri medicale interzise de Agenția Națională Antidopind, tehnici medicale din cauza cărora, trei handbaliste de la club nu au putut participa la Campionatul Mondial din Japonia.
Anunțul a fost făcut de președintele ANAD, Cristian Balaj, care a declarat că are motive temeinice să creadă că procedurile interzise au fost folosite și la sportivi de la alte discipline de la Corona Brașov. Președintele ANAD nu a vrut să dezvăluie disciplinele la care face referire, dar a explicat că toți sportivii de la Corona Brașov vor fi chemați la discuții și unde se va impune se vor efectua și teste antidoping.
Scandalul de la Corona Brașov a izbucnit săptămâna trecută, cu câteva zile înainte de plecarea naționalei de handbal feminin la Campoinatul Mondial din Japonia. Trei sportive de la gruparea breșoveană, Cristina Laslo, Bianca Bazaliu și Daciana Hossu au fost excluse din lot, fiind suspecte că au încălcat regulamentul antidoping.

Citeste și:  Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav este pregătit pentru momentul 31 martie 2024, care marchează intrarea României în Spaţiul Schengen aerian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.