Schimbare de program! Gala de operă „Amore all’Opera” va fi difuzată mâine, 9 mai 2021

Duminică, 9 mai 2021, de la ora 18.30, Opera Brașov vă invită la Gala de operă „Amore all’Opera”, ce va putea fi urmărită, online, pe canalul oficial de YouTube al Operei Brașov, precum și pe pagina de Facebook.

Soliștii Operei Brașov, împreună cu Orchestra noastră, au pregătit un program muzical de excepție, ce cuprinde pagini din marea literatură lirică universală. Veți putea audia arii și duete memorabile din operele „Răpirea din serai” și „Nunta lui Figaro” de W.A. Mozart, „La Bohème” și „La Rondine” de G. Puccini, „Il Trovatore” de G. Verdi, „Lʼitaliana in Algeri” de G. Rossini, „Pescuitorii de perle” și „Carmen” de G. Bizet, „Faust” de Ch. Gounod, „Lakmé” de L. Delibes, „Rusalka” de A. Dvořák sau tulburătorul sextet din „Lucia di Lammermoor” de G. Donizetti.

Citeste și:  Caroline Fernolend: Săsoaica ambițioasă care a pus Viscri pe harta lumii

Pe scena Operei Brașov, vor evolua soliștii: Aurelia Florian, Adrian Mărcan, Carmen Topciu, Alexandru Aghenie, Anda Pop, Mihai Irimia, Maria Catrina, Marian Rește, Valentina Mărgăraș, Dan Popescu, Mădălina Bourceanu, Sonia Hazarian. Ei vor fi acompaniați de Orchestra Operei Brașov, condusă de maestrul Mircea Holiartoc. Coordonator spectacol: Valentina Mărgăraș. Regie scenă: Silvia Papadopoulos.

Spectacolul va fi transmis, online, pe pagina de Facebook a Operei Brașov și pe canalul oficial de YouTube:https://www.youtube.com/watch?v=90qoctn-tIE și va putea fi vizionat gratuit!

Eveniment desfăşurat cu sprijinul Primăriei Municipiului Braşov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.