Scripcaru, trimis ‘la meditații’ la Oradea: ‘Primarul Brașovului trebuie să învețe să administreze orașul’

Atac devastator al consilierului local Cristian Macedonschi la adresa primarului George Scripcaru. În plină ședință de Consiliu Local, Macedonschi l-a trimis pe Scripcaru „la meditații” la Oradea, pentru a învăța cum trebuie administrat un oraș și cum trebuie gestionată o criză, ca cea prin care, și Brașovul a trecut în timpul pandemiei de coronavirus.

„Azi l-am trimis in sedinta de CL pe Scripcaru la meditatii la Oradea, la Bolojan sa invete cum se administreaza un oras si in special pandemia!
Sunt tare nemultumit de gestionarea pandemiei la Brasov de catre Primar si am spus public acest lucru in sedinta de Consiliu Local in calitate de cetatean nu de consilier local! I-am atras atentia ca Brasovul a urcat pe locul 5 in tara la numarul de cazuri si ca am devenit un adevarat focar la Brasov. Am depasit chiar primele focare precum Deva, Arad si Timisoara care s-au mobilizat si au luat masurile necesare sa scada numarul de infectii. Acest lucru se datoreaza in special proastei gestionari in Brasov dar si poluarii. Am profitat de ocazie sa fac o paralela cu orasul Oradea si i-am propus primarului Scripcaru sa ia meditatii de la primarul Bolojan din Oradea, sa invete cum se administreaza un oras si in special cum se administreaza eficient pandemia pentru a proteja cetatenii.
La final am propus sa lansam un proiect turistic intitulat „Dor de Brasov“ prin care sa convingem turistii ca sunt bineveniti si in siguranta la Brasov” a scris consilierul local Cristian Macedonschi pe pagina sa de Facebook.

Citeste și:  Titlul GUINNESS WORLD RECORDS™ pentru cea mai mare dioramă din piese LEGO din lume

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.