Secretul voturilor din Federația Rusă pentru primarul Brașovului

Șeful corpului de control al ANPC, Sorin Susanu, a continuat monitorizarea felului în care decurge sondajul în care a fost inclus alături de primarul Brașovului, George Scripcaru, pentru evidențierea susținerii de care se bucură cei doi candidați.

Susanu a fost șocat să constate de câtă simpatie se bucură Scripcaru… în Rusia. 540 de rusoaice l-au votat pe edilul brașovean ca favorit în lupta pentru Primăria Brașov.

Se pune fireasca întrebare, de unde această susținere a Rusiei, Ucrainei și Republicii Moldova pentru George Scripcaru.

Greu de spus, dar trebuie remarcat că voturile vin exact din regiunile din care RATBV achiziționează uleiuri auto și anvelopele pentru autobuze. Iar voturile din Republica Moldova au aceeași localizare cu cea a grupului de firme programat să construiască în zona Campingului Dărste un complex turistic.

Investiție care ajunge la Primăria Brașov, după ce trece întâi prin „curtea” unui important lider PSD local. Se pare că edilul Brașovului le-a făcut oferte generoase celor trei țări din moment de rusoaicele s-au înghesuit să-l susțină pentru încă un mandat pe Scripcaru, atât cât să aibă timp să concretizeze planurile prezentate.

“Fenomenul interesant a continuat si in aceasta noapte si un numar foarte mare de utilizatori Facebook, de sex feminin, din Rusia…, au votat pentru domnul Scripcaru. Aproximativ 540 de voturi (din aproximativ 1000 câte are in total) a primit domnul Scripcaru de la fete din Rusia. Eu cred ca este dezonorant pentru oricine sa folosească astfel de practici…dar va las pe voi sa trageți concluziile! Oricum, sunt îngrijorat de ce informații primesc de la persoane care lucrează in diferite regii subordonate Primăriei Brasov referitoare la relații directe sau indirecte cu tari precum Rusia! Voi reveni cu informații referitoare la achiziția de cauciucuri si ulei auto pentru autobuzele din Brașov achiziționate din Ucraina, viitoare dezvoltări imobiliare la intrare în Brasov cu finanțare de la persoane din Republica Moldova (Rusia), etc, etc. Se pare ca este posibil sa existe si o parte serioasă în toată aceasta situație aparent inofensiva!
Va atașez poze doveditoare referitoare la votul pt. domnul Scripcaru”, a scris Sorin Susanu pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.