Serviciul Public Județean Salvamont – Salvaspeo Brașov are începând de astăzi o targă specială complet echipată destinată operațiunilor de salvare din mediile subterane și speologice

Aflat într-un continuu proces de a îmbunătăți capacitatea de intervenție și eficiența acțiunilor de salvare, Serviciul Public Județean Salvamont – Salvaspeo Brașov, serviciu aflat în subordinea Consiliului Județean Brașov, are începând de astăzi în dotare o targă specială complet echipată destinată operațiunilor de salvare din mediile subterane și speologice.

Acest echipament reprezintă un pas semnificativ în direcția îmbunătățirii serviciilor de salvare din mediul subteran și speologic, oferind echipei noastre capacitatea de a interveni cu eficiență și siguranță sporită în cazul accidentelor din peșteri și alte medii subterane.

Mulțumim Consiliului Județean Brașov pentru sprijinul constant și pentru finanțarea necesară achiziționării acestei tărgi speciale. Împreună continuăm să respectăm angajamentul comun către siguranța și bunăstarea comunității, precum și dedicarea față de îmbunătățirea continuă a serviciilor de salvare din județul Brașov.

Citeste și:  Salvamont Victoria primește un UTV modern pentru a îmbunătăți intervențiile în Munții Făgăraș

Această dotare nu doar că va crește eficiența intervențiilor în situații critice, dar va asigura și o mai bună protecție pentru salvatorii și victimele implicate în astfel de operațiuni. Echipamentul special conceput pentru mediile subterane aduce un plus de siguranță și eficacitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.