Showroom-ul HOLVER din Brașov, redeschis!

Showroom-ul HOLVER din Brașov a fost redeschis! Compania privată multinaţională dorește să devenină cel mai puternic distribuitor specializat de produse de lemn şi pe bază de lemn pentru industria prelucrării lemnului, revânzători şi companii industriale.

„Conceptul „nu avem, nu există” nu face parte din filozofia companiei, de aceea, veţi regăsi la noi cele mai calitative servicii și produse. Calitatea este scopul final al activităţii noastre, atât intern, cât şi fată de clienţii noştri. Prin calitate, înţelegem posibilitatea de conformare în procent de 100% cu solicitările clienţilor, atent definite şi acceptate de ambele părţi”, se arată pe pagina web a companiei.

Aceștia pun la dispoziţie un sortiment de produse cu cerere mare pe piaţă, care corespund nevoilor consumatorilor. Produsele sunt achiziţionate de la producători de renume, recunoscuţi pentru calitatea produselor. Pe lângă mărcile consacrate, aceștia oferă clienţilor mărci proprii, pe grupe de produse atent selectate.

Filiala Holver Braşov își are punctul de lucru pe Șoseaua Cristianului Nr.46, având program de funcționare de luni până vineri, între orele 8:00 – 17:00. Mai multe informații aici.

Citeste și:  Marșul bicicliștilor revine pe străzile Brașovului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.