Simona Halep, pe lista participanților la US Open

După aproape un an de așteptare și incertitudini, Simona Halep are în sfârșit parte de motive de optimism. Constănțeanca, fostă lider mondial în clasamentul WTA, a fost inclusă de organizatorii de la US Open pe lista preliminară a turneului de mare șlem de pe pământ american. Halep, care e suspendată provizoriu, se află pentru prima dată în această ipostază în 2023.

Acest lucru nu înseamnă însă ca ea va și participa la întrecere, mai ales că în dreptul ei se face mențiunea că este suspendată provizoriu pentru dopaj. Ajunsă pe locul 55 în clasamentul mondial, constănțeanca a fost audiată recent în cazul de dopaj în care este implicată, iar verdictul trebuie să vină în scurt timp.

Prin includerea Simonei Halep pe lista preliminară, organizatorii US Open așteaptă probabil să vadă dacă, în urma verdictului, jucătoarea va putea juca la turneul care e programat în perioada 28 august – 10 septembrie. Ea nu a mai disputat un meci oficial din 29 august 2022, când era învinsă încă din primul tur tot la US Open.

Foto: Arhiva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.