Site-ul onrc.ro și platforma ONRC nu funcționează din data de 24.11.2022. Ele sunt blocate pe perioadă nedeterminată din cauza operatorului de internet

Toate formulareale privind certificatele constatatoare, înregistrarea și modificarea actelor societăților s-au schimbat la finalul lunii noiembrie. Practic, formularele nu se pot descărca/ completa. Pentru depunerea documentelor sunt acceptate doar noile formulare completate electronic (cele scrise de mână nu sunt admise).

Telefonul de la ONRC Brasov este decuplat, obținerea de informații este imposibilă. În prezent nicio solicitare adresată oricărui ONRC din țară nu poate fi comunicată sau înregistrată, funcționarii ONRC neavând posibilitatea să acorde număr de înregistrare. Contactată telefonic, Cristina Faighel Săftoiu, purtătoarea de cuvant a Oficiului Registrului Comerțului – National a declarat că ,,site-ul și platforma ONRC sunt blocate pe perioadă nedeterminată din cauza operatorului de internet.”

Orice societate care nu își prelungește valabilitatea sediului social în termenul legal și este plătitoare de tva, va pierde codul de TVA si va primi amendă de la ANAF.
Efectuarea procedurii de prelungire a sediului social la ONRC nu este posibilă, pe perioadă nedeterminată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.