ȘOCANT Poarta de intrare în Târgul de Crăciun din Piața Sfatului, copie fidelă a accesului în lagărul nazist de la Birkenau

Primarul Brașovului a reusit șă-i șocheze anul acesta pe turiștii veniți la Poalele Tâmpei dar și pe localnici cu Târgul de Crăciun organizat în Piața Sfatului: Poarta de intrare este copiată în cele mai mici detalii după cea aflată la intrarea în celebru lagăr nazist Birkenau.

Primarul Brașovului, George Scripcaru, și-a atras oricum, anul acesta, un val de critici din partea brașovenilor nemulțumiti de modul în care edilul a împodobit orașul.

Asta pentru că Scripcaru s-a limitat să arunce câteva ghirlande luminoase pe două dintre străzile principale ale orșului, iar singurele instituții luminate de sărbători au fost Primăria și Prefectura.

Dar cele mai mari critici i-au fost adresate edilului pentru modul în care a transformat Târgul de Crăciun din Piața Sfatului, într-un spațiu dedicat exclusiv adulților, prin prisma produselor comercializate la baza bradului.

Citeste și:  Cum arată vacanța de Paște după intrarea în spațiul Schengen: 55% dintre români vor călători mai mult în țările Schengen

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.