Sorin Susanu: ‘NU sunt candidatul PSD pentru Primăria Brașov’

Șeful corpului decontrol al ANPC a ținut să dezmintă o știre difuzată de un post de televiziune care îl prezenta drept candidat la Primăria Brașov din partea PSD. Susanu exclude orice posibilitate de a candida din partea social-democrațior pentru postul de primar. Susanu precizează că de fapt George Scripcaru, actualul primar este cel care s-ar bucura de susținerea PSD, în virtuteastrânsei prietenii care îl leagă de seful social-democraților brașoveni, Marius Dunca. Susanu, recunoaște că vrea să candideze, dar exclude orice șansă de a o face din partea PSD.

„FAKE NEWS!!
NU sunt candidatul PSD pentru Primăria Brașov!
Sunt extrem de interesat de posibilitatea de a candida pt Primăria municipiului Brașov, iar toate aceste încercări de descurajare nu fac decât să mă ambiționeze si mai mult, dar, îmi întăresc și convingerea că aș avea șanse reale sa castig aceasta competiție electorala.
Singurul adevăr spus astazi in stirea de la ProTv este cel referitor la clasamentul potențialilor candidați (din cate cunosc eu) fapt care creează un mare disconfort pentru actualul primar al Brasovului care pierde „teren” in fiecare zi.
Probabil ca oamenii lui Dragnea care inca conduc Organizația PSD Brașov continuă aceeași politica de dezinformare publică încercând să creeze o percepție greșită. Cred ca este posibil ca PSD Brasov sa-l aiba ca si candidat pe domnul Scripcaru. Este de notorietate prietenia domnului Dunca (presedinte PSD Brașov) cu primarul Scripcaru si ca PSD susține in Consiliul Local proiectele si inițiativele primarului in functie. Putem ajunge la această concluzie deoarece zilele trecute, PSD Brașov si-a ales sa aiba ca si candidat la Consiliul județean Brașov pe domnul Rasaliu Marian, fost parlamentar PDL, propus/promovat/susținut în funcție chiar de domnul Scripcaru, care la vremea respectivă era Președintele PDL Brașov; iar pt postul de primar al Municipiului Brașov nu au nominalizat pe nimeni (situație extrem de suspecta). Dacă supoziția mea se confirmă, ar însemna că se încearcă refacerea fostei echipe PDL prin tandemul Scripcaru-Rasaliu. Un alt element care întărește acest scenariu este acela ca domnul Adrian Vestea este un Președinte de organizație (PNL Brașov) care nu-și permite sa nesocotesca regulile si criteriile stabilite de PNL pt candidații pe care-i vor propune, iar domnul Scripcaru nu întrunește condițiile necesare (sugerate chiar de Președintele României).
Cred ca cei care încearcă să creeze astfel de percepții false îi subestimeaza pe brașoveni si le insulta inteligenta.
Consider că vremea unei politici mincinoase bazată pe dezinformare si dezbinare a trecut si doar o abordare sinceră și deschisă poate duce la evoluția comunității noastre si a societății in general”, a scris Sorin Susanu pe pagina de Facebook.

Citeste și:  Marșul bicicliștilor revine pe străzile Brașovului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.