Ajutor pentru persoanele vârstnice din Comuna Prejmer

Primăria Comunei Prejmer în parteneriat cu Societatea Națională Crucea Roșie Română – Filiala Brașov continuă campania de informare a locuitorilor din Prejmer, Lunca Câlnicului și Stupinii Prejmerului. SNCRR Filiala Brașov oferă sprijin logistic, uman și material pentru a consolida răspunsul la amenințarea cu noul coronavirus (COVID-19).

În funcție de solicitările și nevoile locale, Crucea Roșie Română – Filiala Brașov asistă persoanele fără aparținători, aflate în autoizolare /izolare cu produse alimentare de bază și produse igienice, conform normelor și standardelor organizatiei în situații de urgență, după posibilități, in limita stocurilor disponibile.

Persoanele vârstnice peste 65 de ani , fără aparținători, cei care locuiesc singuri, vor fi monitorizați de către echipa Primăriei Comunei Prejmer și SNCRR Filiala Brașov. In caz de nevoie acestora li se vor asigura pachete cu produse alimentare de bază și produse de igienă de primă necesitate.

Citeste și:  Ultima zi în care tinerii interpreți se mai pot înscrie la Festivalul de Muzică „Brașov Live Fest”

In condițiile in care aveți cunoștință de astfel de cazuri în rândul persoanelor vârstnice peste 65 ani cu domiciliul în Comuna Prejmer, vă rugăm să contactați Biroul de Asistență Socială din Primăria Comunei Prejmer Tel: 0268 362 003 și/sau Crucea Roșie Brașov 0268 475 913.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.