Studenții Universității Transilvania vor susține sesiunea de examene din vară, la finalul semestrului II, „față în față”

Studenții Universității Transilvania vor susține sesiunea de examene din vară, la final de semestrul II, „față în față”. Cu respectarea măsurilor de protecție sanitară în vigoare, a explicat, ieri, rectorul Universităţii Transilvania, prof. Ioan Vasile Abrudan: „Vor aerisi sălile, distanţarea dintre studenţi va trebui să fie de minim un metru, dacă examenul este scris. Dacă va fi examen oral, se va intra individual”.

În cazul în care vor fi studenți confirmați cu Covid, de exemplu, sau în izolare, atunci aceștia vor putea susține examenele online, dar individual. Sesiunea de vară din 2020, studenții au susținut-o în online, și la fel și pe cea de la sfârșitul semestrului I al acestui an universitar, din iarnă.

Citeste și:  Clădirea Primăriei Brașov va fi luminată în culoarea mov, pentru a marca Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități

Reamintim că, în semestrul al II-lea, studenţii Universităţii fac cursuri online, dar activităţile practice, seminariile laboratoarele le fac cu prezenţă fizică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.