Susanu îl acuză pe Scripcaru de măsluirea sondajelor de pe Facebook

Acuzații grave aduse de șeful corpului de control al ANPC, Sorin Susanu, inclus într-un sondaj care testează șansele pe care le-ar avea într-o eventuală candidatură la Primăria Brașov, contracandidatului său, George Scripcaru. Sorin Susanu, îl acuză pe primarul Brașovului că și-a activat „mașinăria de vot” pentru a răsturna peste noapte scorul net favorabil șefului ANPC. Sorin Susanu a verificat votanții care s-au trezit într-o noapte, parcă în urma unui semnal dat, să voteze masiv în favoarea lui Scripcaru. Ceea ce a descoperit șeful corpului de control al ANPC este incredibil: sute de conturi false, din diferite țări, l-au votat pe primar.


Pare o acțiune concertată, care arată clar disperarea lui Scripcaru, deranjat de aceste consultări nevinovate a brașovenilor. Disperarea acestuia a crescut după ce într-o primă consultare a fost învins categoric de independentrul Gheorghe Ialomițianu. La prezenta consultare se contura o nouă înfrângere categorică, așa că echipa de campanie a intrat în acțiune. Sute de conturi false au încercat să substituie lipsa de popularitate a lui George Scripcaru.

Citeste și:  Human Mobile Devices a dezvăluit prima sa gamă de smartphone-uri sub brand propriu: HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ și HMD Pulse


De menționat că aceste sondaje efectuate pe Facebook nu au un caracter oficial, dar arată clar popularitatea de care se bucură candidații la Primăria Brașov. Mai mult decât atât, trebuie menționat că Sorin Susanu nici măcar nu își exprimase clar dorința de a candida la funcția de primar al Brașovului. Și totuși simpla includere a popularului Susanu în aceste consultări a șocat echipa de campanie a lui Scripcaru, care a sărit cu votanți din întreaga lume să întoarcă votul. Acest gest disperat spune multe despre Scripcaru, care a realizat unde l-a dus administrarea dezastruoasă a orașului.
De menționat că într-o altă consultare pornită tot pe Facebook, Scripcaru aruncat în luptă împotriva lui Alen Coliban se pregătește de o nouă înfrângere umilitoare, USR-istul conducând cu 71% în topul preferințelor brașovenilor.


„Dragi prieteni. Am observat o situație extrem de interesantă referitoare la sondajul existent pe Facebook între mine si domnul Scripcaru. In aceasta dimineața a apărut o schimbare brusca a procentelor in doar câteva ore…. am verificat…si…surpriza! In aceasta noapte, in mod ‘miraculos’ sute de persoane din tari precum Rusia sau de acest gen si-au exprimat dorința ca domnul Scripcaru sa fie primarul Brasovului in detrimentul meu. Este evident ca toate conturile false sau persoane din tari îndepărtate care probabil nici nu cunosc unde se afla Brasovul sa aibă opțiuni electorale referitoare la orașul nostru…. Acum înțeleg foarte bine toate Atenționările multor prieteni care mi-au spus ca este greu sa te ‘Bati’ cu unul precum Scripcaru care are o adevarata ‘mașinărie de vot’…. Probabil ca au dreptate, dar…așa cum știți ca sunt ambițios din fire, acest lucru nu face decât sa ma întărâte si mai mult. Dacă pana si un simplu sondaj de opinie trebuie sa fie ajustat’ va dați seama cum stau de fapt lucrurile! Încep sa am convingerea clară ca trebuie persoane noi si cu viziuni corecte la conducerea orașului! Interesant este si faptul ca in cazul celorlalte sondaje, se pare ca nu au fost astefel de practici… Ce sa înțeleg? Sunt eu un ‘pericol’ real? Scripcaru poate avea scoruri bune in sondaje online doar dacă ‘le ajuta’ echipa sa? Eu nu am capacitatea dumnealui de a ‘determina’ pe toți cei care se pretează la astefel de practici sa manipuleze si NU DORESC SA O FAC! Cred ca se poate dezbate si câștiga cinstit si fără astfel de tertipuri. Va atașez poze cu ‘persoanele’ care-l susțin pe domnul Scripcaru (noaptea trecută). Concluziile le trageți dumneavoastră! Eu sunt cu adevărat onorat de voturile dumneavoastră si încrederea pe care mi-ați arătat-o si promit sa am aceeași abordare corecta si ferma!”, a scris Sorin Susanu pe pagina sa de Facebook.

Citeste și:  Performanțe de excepție pentru juniorii Clubului Sportiv Dinamo București - Centrul Sportiv Brașov, la Campionatele Naționale de Copii și Juniori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.