Susținerea brașovenilor pentru Spitalul Militar l-a speriat pe primarul Brașovului

Dezvăluirile brasovstiri.ro, legate de interesele imobiliare ale Primăriei Brașov asupra Spitalului Militar Regina Maria, l-au bulversat atât de tare pe primarul George Scripcaru, încât acesta a uitat pe ce lume se află. Scripcaru a înțeles că interesele sale lacome amenință mai mult ca oricând interesele brașovenilor, care respectă această instituție medicală de prestigiu și că devoalarea planurilor sale îi va afecta popularitatea. Așa că în disperare de cauză a improvizat o scuză: ‘E o lovitură de campanie!’, a strigat edilul, căruia furia i-a întunecat mințile. Spunem asta pentru că ne aflăm îm plină campanie electorală pentru prezidențiale. Îl informăm pe George Scripcaru că până la campania electorală pentru locale mai este o jumătate de an. Sau este decis să fure startul și de data aceasta?
Trecem peste această scăpare și o analizăm pe următoarea: ‘Vor urma și alte asemenea atacuri!’. Neașteptată mărturisire, făcură la un terț, care nu a avut nicio legătură cu dezvăluirile exclusive ale brașovstiri.ro. Un drept la replică nu l-ar fi aranjat pe George Scripcaru, pentru că singurul argument pentru a contesta dezvăluirile din materialul ‘Primăria Brașov aruncă România în conflict cu NATO: Spitalul Militar, ‘somat’ să evacueze actuala locație’, a fost acela că ‘acea Comisie de Cultură nu aparține Primăriei Brașov’. Ba aparține, cu persoana ‘potrivită’ la conducerea instituției. Condiție care se verifică!
Și tot ca să-și scape pielea, primarul Brașovului apelează la un …neadevăr, ca să nu-i spunem altfel, ‘relația Primărie – Spitalul Militar este foarte bună’, da, probabil se referă, edilul că se salută cu conducerea unității medicale și își vorbesc, altfel de ce ar fi ieșit directorul spitalului pe pagina sa de socializare să-i transmită un avertisment primarului: că spitalul a rezistat 200 de ani în aceeași locație și va rezista și acestui atac al Primăriei. Prezentăm avertismentul Directorului Spitalului Militar Regina Maria, dr. Alexandru Kerestesz, prin care sfătuiește elegant Primăria să-și mute interesele în alte zone și asupra altor clădiri.
„Se implinesc 132 ani de cand Spitalul Militar din Brasov este de neclintit din actuala locatie! In ciuda a doua razboaie mondiale si a tuturor vicisitudinilor vremurilor apuse!
S-au implinit 97 de ani de cand poarta numele ilustrei Regine: Maria, Alteta Regala a Romaniei!
Traditie, onoare, incredere!
In planul strategic de dezvoltare al spitalului pentru urmatorii ani sunt obiective legate de redimensionarea resursei umane ( tineri entuziasti care sa impleteasca iubirea de profesie cu experienta profesionala a seniorilor ), dezvoltarea infrastructurii cu noi elemente necesare unui spital militar modern, dotat cu aparatura similara mediului privat! Toate acestea pentru a ne indeplini misiunile fata de cei de care suntem raspunzatori! Si fata de care am depus un juramant! Nu unul, doua: cel fata de patrie si popor si cel hipocratic!
Ne calauzim pasii spre obiectivele asumate. Identificam riscurile aferente, invatam sa le tratam pana la diminuarea lor, iar riscul rezidual este tratat la fel: cu maxima responsabilitate!
Va asigur ca mergem mai departe, calauziti de umbrele istoriei, definitorii pentru actualul blazon, spre un viitor plin de sperante si de vise implinite!
Ii asteptam pe toti cei care mai gandesc patriotic si romaneste sa ni se alature! Lupta e grea, dar n-am dezamagit niciodata! Pentru ca suntem romani si servim interesul national!”.
Postarea a strâns în scurt timp un număr impresionant de masaje de susținere pentru Spitalul Minital Regina Maria. Brașovenii îl asigură pe directorul unității de întregul sprijin. Spitalul va rămâne unde ființează de 200 de ani, pentru a-i alina pe brașoveni la nevoie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.