Taberele de iarnă studențești s-au încheiat cu succes! Unii studenții și-au petrecut vacanța în stațiuni din județul Brașov

Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse anunță cu satisfacție finalizarea programului taberelor de iarnă pentru studenți, care s-a desfășurat în două serii, în perioada 10-23 februarie 2024. Peste 900 de studenți au beneficiat de această oportunitate de a se relaxa, de a socializa și de a participa la diverse activități educative și distractive în locații montane pitorești.

“După două săptămâni de distracție și voie bună, declarăm închise taberele de iarnă pentru studenți. Îi felicit pe acești tineri pentru seriozitatea de care au dat dovadă, felicit universitățile, federațiile și asociațiile pentru implicare. Mulțumesc domnului Florin Jianu, președintele Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România pentru sprijinul acordat în organizarea atelierelor de antreprenoriat și fonduri europene organizate în cadrul cărora studenții au gasit răspuns la multe întrebări precum: de ce să devii antreprenor? Ce înseamnă să fii antreprenor? Unde poți găsi surse de finanțare pentru proiectele tale? Mulțumesc tuturor celor implicați pentru o experiență minunată și pentru oportunitatea de a-i inspira pe studenți. Să continuăm să creștem împreună și să construim un viitor pentru tinerii noștri!”, a declarat ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Natalia Intotero.

Citeste și:  Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a declarat deschise Jocurile Olimpice de la Paris

Stațiunile în care studenții și-au petrecut vacanța de iarnă au fost: Pârâul Rece – județul Brașov; Sinaia; Bughea de Sus – județul Argeș; Gura Humorului – județul Suceava; Bușteni; Predeal; Păltiniș – județul Sibiu. Cazarea și masa au fost suportate din bugetul Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse. Pe lângă activități de socializare, studenții au beneficiat de activități educative precum cursuri de dezvoltare personală, orientare școlară și profesională, ateliere de antreprenoriat și fonduri europene. Menționăm că, din acest an studenții cu dizabilități au putut fi însoțiți în tabără de persoana desemnată ca asistent personal de comisia medicală.

Foto. Freepik.com @ pressfoto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.