Tânără accidentată în autobuz

O brașoveancă de 33 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce s-a accidentat în autobuzul cu care călătorea. Tănăra s-a dezachilibrat și a căzut în autobuzul cu care călătorea. Putem spune că este un accident oarecum prevestit de conducerea RATBV, care zilele trecute a făcut un apel la călători, rugându-i să se asigure în timpul călătoriei cu mijloacele de transport în comun. Apelul făcut de RATBV vine în contextul în care conducerea societății de transport a constatat că foarte mulți călători nu se țin de bară în mers, indiferent dacă aceștia călătoresc în picioare sau pe scaun.
Polițiștii au deschis o anchetă și încearcă să stabilească împrejurările în care s-a produs ascidentul.

Citeste și:  Aproape jumătate dintre cazurile de COVID din ultima săptămână, în București și în judeţele Cluj, Braşov, Constanţa şi Prahova

„O femeie, în vârstă de 33 ani, în timp ce se deplasa cu autobuzul s-a dezechilibrat și a căzut. Femeia a fost transportată la spital. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările în care s-a produs accidentul”, a precizat Nadia Olaru, agent de poliție al IPJ Brasov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.