Tânără SECHESTRATĂ şi BĂTUTĂ într-o casă din Prejmer

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”lipsirea de libertate în mod ilegal” și “lovirea sau alte violențe” (două fapte).
În fapt, la data 07 mai 2020, în jurul orei 13.00, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un tânăr din localitatea Prejmer, județul Brașov, prin exercitarea de violențe asupra unei persoane de sex feminin, ar fi determinat-o pe aceasta să îl însoțească pe raza localității anterior menționate.
Cu ocazia verificărilor efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că între cele două persoane a existat o relație de prietenie, pe care tânăra a refuzat să o continue. Tânărul în cauză s-a deplasat la domiciliul fetei, iar, întrucât aceasta a refuzat un dialog cu acesta, a fost agresată fizic.
De asemenea, mama tinerei, care a intervenit în aplanarea incidentului, a fost agresată fizic.
În urma probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.
În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Citeste și:  Descoperă splendoarea naturii României pe cea mai încântătoare rută feroviară: 14 tuneluri și 10 viaducte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.