Târg de carte second-hand pentru copii și părinți, sâmbătă, la Centrul Cultural Apollonia din Brașov

Târgul Bookisit, cel mai popular târg de carte second-hand pentru copii și părinți revine cu o nouă ediție care va avea loc sâmbătă, 27 aprilie 2024, între orele 10:00 și 15:00, la Centrul Cultural Apollonia, str. Michael Weiss, nr. 22, Brașov.

Organizat în jurul conceptelor #refoloseşte, #redu, #reciclează, #reciteşte, târgul Bookisit este un eveniment pentru toată familia. Fie că vii să iei cărţile pe care ţi le doreşti în urma unei donații sau să participi la activităţile gratuite pe care ţi le-am pregătit alături de partenerii noştri, vei petrece o zi frumoasă de sâmbătă într-un loc sigur şi prietenos!

Pentru cei mici am pregătit două ateliere cu participare gratuită, unul de lectură (de la 11:00, 5-9 ani) facilitat de Școala ERI și unul de educație financiară (de la 13:00, 6-10 ani) facilitat de Școala de Bani, proiect BCR.

Citeste și:  Minivacanță în siguranță! Datorită sistemului preventiv de ordine și siguranță publică adoptat la nivel național

În cadrul târgului, continuăm campania „Tu aduci cartea, noi ajutăm biblioteca!”, prin care strângem cărți pentru copii şi adolescenţi (0-16 ani) pentru Școala Gimnazială Măieruș, aflată în satul Măieruș, la aproximativ 30 km de Brașov, unde trei cadre didactice de la Teach for Romania vor dezvolta proiecte pe baza cărților donate. Ajută-ne şi tu! Alege alături de copilul tău o carte în stare foarte bună din biblioteca voastră și veniți să ne-o aduceți pe 27 aprilie la târg. Noi ne asigurăm că va ajunge unde este nevoie.

Intrarea la târg este gratuită. 

Mai multe detalii despre târg şi despre asociația Bookisit găsești pe pagina de Facebook,  

Citeste și:  Cetatea Făgărașului, accesibilă și nevăzătorilor! O machetă tactilă inaugurată în curtea interioară

iar aici găsești evenimentul şi atelierele: https://fb.me/e/1LCsgzJAw

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.