Tarom: Fă-ți vara sanie și iarna… rezervă bilete de avion la un preț avantajos, pentru luna lui Cuptor

La finalul lunii februarie, TAROM revine cu o nouă ofertă specială, „Vara sanie și iarna car” dedicată pasionaților de călătorii care și-au propus să planifice din timp vacanța perfectă. Belgrad, Budapesta, Chișinău, Londra, Praga, Sofia și Tel Aviv sunt destinațiile spre care poți zbura în luna iulie cu reduceri la achiziția de bilete în perioada 26-28 februarie.

TAROM lansează o nouă campanie specială la finalul lunii februarie, „Vara sanie și iarna car” și oferă bilete la prețuri reduse călătorilor care își planifică din timp vacanțele pentru sezonul estival.

Un cunoscut proverb românesc ne îndeamnă să ne facem vara sanie și iarna car. Altfel spus, să ne pregătim din timp pentru ceea ce ne dorim să se întâmple, iar la final, să ne bucurăm de rezultatele obținute cu pregătirea înțeleaptă.

Fie că vorbim de planificarea amănunțită a unui eveniment important, o vacanță mult așteptată sau o surpriză făcută persoanei dragi, buna organizare aduce beneficii din multe puncte de vedere.

Citeste și:  Stretching-ul: Beneficii, Tipuri și Antrenamente care pot fi făcute la birou

În linie cu morala proverbului, TAROM a pregătit pentru perioada 26-28 Februarie 2024, prețuri special reduse la achiziția biletelor de avion, pentru călătorii programate în luna iulie. Pentru cei care și-au propus o să se bucure din plin de luna lui Cuptor, o favorită a concediilor, de altfel, actuala ofertă vine cu oportunități de călătorie pentru toate gusturile.

Belgrad, Budapesta, Chișinău și Sofia se transformă pe toată durata verii în adevărate centre de explorare urbană. Gastronomia, obiectivele turistice fascinante și atmosfera vibrantă a străzilor fac din cele 4 capitale vecine destinații ideale pentru o vacanță de vară, de care să te bucuri la un preț avantajos, începând cu achiziția biletelor de avion și până la activitățile de care alegi să te bucuri în timpul sejurului.

Călătoriile cu TAROM ne poartă și spre parfumul de metropolă cosmopolită din Londra, Praga și Tel Aviv, destinații aflate pe lista must-see a multor iubitori de călătorii. Cu siguranță nicio altă luna nu colorează marile orașe ca luna iulie, astfel că pasionații au acum ocazia să mai adauge câteva amintiri în plus în bagaj, beneficiind de reduceri către astfel de destinații încă din luna februarie.

Citeste și:  Țigările electronice de unică folosință, o bombă cu ceas pentru sănătate, avertizează InfoCons

Tarifele biletelor de avion către destinaţiile dorite sunt dintre cele mai atractive şi încep de la 120 EUR dus-întors (cu toate taxele incluse), bagaj de mână de 8 kg şi check-in gratuit pentru următoarele destinaţii:

  • TARIF DE LA 120 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru biletele achiziţionate între Bucureşti – Belgrad, Budapesta, Chișinău, Praga și Sofia;
  • TARIF DE LA 135 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru biletele achiziţionate între Bucureşti – Tel Aviv;
  • TARIF DE LA 150 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru biletele achiziţionate între Bucureşti – Londra.  

Pentru cea mai rapidă rezervare, click pe următorul link: www.tarom.ro

Biletele sunt disponibile pentru vânzare pe site-ul www.tarom.ro, în agenţiile TAROM sau la agenţii acreditaţi.

Citeste și:  Start înscrieri la Școala de vară Tehnomania, în comunitățile Hărman și Podu Olt

Oferta este valabilă pentru toate destinaţiile enumerate mai sus pe curse operate de Compania TAROM în perioada 1 Iulie 2024 – 31 Iulie 2024  (data ultimului retur), este supusă unor termene şi condiţii speciale, iar locurile la aceste tarife sunt limitate.

Despre TAROM

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române – TAROM a fost înfiinţată în anul 1954 şi îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor, fiind membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010.

Transportatorul Național al României deține o flotă de 18 aeronave și are în portofoliul său un număr de 70 de destinații operate cu aeronave proprii sau deservite de partenerii săi code share. Din anul 1993, TAROM este companie membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA).

Mai multe detalii despre produsele și serviciile oferite de compania TAROM pot fi obținute accesând site-ul www.tarom.ro sau apelând gratuit Serviciul Call Center la numărul de telefon 004 021 99 78.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.