Teatrul Particular Braşov organizează Spectacolul Caritabil „Să o ajutăm pe Magda”

Teatrul Particular Braşov organizează Spectacolul Caritabil „Să o ajutăm pe Magda”, joi 25 august, de la ora 19.00 la Reduta. Intrarea se face pe baza unei donații de 50 lei!

Magda Crasnojan, fost fotoreporter la Monitorul, a început să se simtă rău la începutul lunii noiembrie, a anului trecut. Somnolență, deficit de mișcare, „cu debut insidios și agravare progresivă“.
Pe 17 noiembrie, era o „imagine nodulară hipoecogenă“. Opt zile mai târziu, „formațiune înlocuitoare de spațiu, cu aspect infiltrativ“. Pe 11 decembrie, Magda a plecat de la Spitalul Județean Brașov la Spitalul Județean Cluj cu diagnostice cât o sentință: „tumoră creier, supratentorial, cu evoluție imprevizibilă și necunoscută“, „tumoră uter, cu evoluție imprevizibilă și necunoscută“ și „hemiplegie“. Profesorul Ioan Ștefan Florian a operat-o pe creier, pe 14 decembrie 2021.

Citeste și:  IMM-urile brașovene au un mediator în relația cu instituțiile statului

Până în mai 2022, Magda a rămas cu recuperarea după intervenția pe creier, cu tumora uterină și cu din ce în ce mai puține speranțe. Pentru că un medic i-a spus că tumora rămasă în corpul ei este inoperabilă. A ajuns apoi la medicul Bogdan Moldovan, a cărui echipă a scăpat-o și de a doua tumoră. În ziua intervenției, pe 21 mai, medicul Moldovan a descris eticheta cu care Magda a ajuns în biroul său de consultații: „inoperabilă și trimisă să își aștepte sfârșitul acasă, deși în afara tumorii pelviene nu are alte semne de boală în corp“.

Acum, Magda a făcut o sesiune de chimioterapie, după ultima operație. A fost încadrată în grad de handicap grav, cu asistent personal. Magda a optat pt primirea indemnizației. Primii bani îi va primi în septembrie – 2050 lei, pe lună.

Citeste și:  MDLPA: Analiza progresului în implementarea Strategiei Naționale de Reducere a Riscului Seismic

Cheltuielile pentru recuperarea Magdei, după cele două operații suferite la Cluj și Brașov sunt foarte mari și depășesc veniturile familiei .

Pentru șansa reală la viață, pe care Magda o are, trebuie să o ajutăm!

Toate încasările vor merge pentru tratamentul Magdei!

RO64INGB0000999912654282
Titular cont: Claudiu Loghin Partener Centrul-Cultural Reduta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.