Terapia cu OZON, în atenția medicilor brașoveni

Miercuri 16 octombrie , de la ora 17,30 in cadrul Hotelului Krownwell Brasovare loc conferinta medicala organzata de Societatea Stiintifica Romanan de Oxigen-Ozonoa Terapie cu denumirea „Aplicatiile Ozonoterapiei in Medicina”. Intrarea este gratuită!

Temele propuse publicului sunt istoricul oznoterapiei, aplicatiile si beneficiile ozonoterapeiei in medicina, tendinte si noutati.

La conferință vor fi următorii speakeri:

– Prof. dr. Stefan Tiron, medic primar ortopedie traumatologie, presedintele fondator al Societatii Stiintifice Romane de Oxigen si Ozonoterapie,
– Dr. Rajnoveanu Lidia, medic primar anestezie si terapie intensiva, vicepresedintele Societatii Stiintifice Romane de Oxigen si Ozonoterapie,
– Dr. Comsa Emilia Claudia, medic primar medicina de familie, medic rezident medicina fizica si recuperare

Vindecarea din cer- miracolul naturii

Cunoscută în Grecia antică ca și „respirația lui Dumnezeu” efectele ozonului și necesitatea lui au fost descoperite în anul 1880. Deși este o tehnică cunoscută de mai bine de 150 de ani, adevărata ei valoare abia recent a fost înțeleasă.
Ozone O3 se aseamănă cu Oxigenul O2 pentru că amăndouă ofera un nivel de energie ridicat. Este cunoscut ca și super oxigen. Poate fi folosit intravenos,în mușchi, sub piele, insuflatii rectale sau vaginale pentru a trata multe boli sau pentru a menține sănătatea.

Ozonul ne dăruiește înapoi sănătatea și viața. Terapia cu ozon este demonstrată științific ca fiind sigură și cu efecte benefice. Peste tot în lume ozonul a devenit un ajutor în procedurile medicinale și în tratarea bolilor sau a îmbunătățirii stării de bine.

Reîntinerirea și Anti îmbatrânirea

Ozonul funcționeaza bine împotriva stresului ,muncii intense ,oboselii fizice și psihice. Odată cu activarea celulelor albe și roșii oamenii se simt întineriți și au o stare generală foarte bună. Atleții profesioniști,oameni de afaceri, artiștii,femeile pot beneficia cu încredere de această terapie. Ozonul mărește rezistența și performanța .

Efectul anti-îmbătrânire

Odată cu schimbările din ultimii ani corpul nostru nu mai este la fel ca atunci când eram tineri. Dar cine nu dorește să rămânem sănătoși și apți încât să ne bucurăm de viața după atâția ani în care am experimentat și am învățat atâtea lucruri și să evităm problemele de sănătaTe?

Citeste și:  Întâlnire de lucru la Penitenciarul Codlea, organizată în baza Strategiei naţionale de reintegrare socială a persoanelor private de libertate

Cu o injecție de Ozon poți adăuga ani la viață și viața la ani.

Reduce insomniile, ajută memoria ,reduce stratul de grăsime și mărește masa musculară,menține nivelul zahărului și colestesterolului la limite normale, întărește oasele și sistemul imunitar,ajută la curățarea pielii și mărește elesticitatea ei.

Un program încărcat și haotic, un stil de viață cu puțină mișcare și dificultate în pierderea în greutate toate acestea au creat un metabolism încet și obositor.

Terapia cu ozon mărește prezența oxigenului în corpul nostru.Celulele profită la maxim de acest oxigen și mărește procesul arderilor de grăsime.Rezultatul : crește rezistența metabolismului care arde caloriile în loc să le depoziteze. Odată ce rata metabolismu!ui crește veți vedea o scădere a grăsimii corporale, stările de oboseală și extenuarea nu vor mai fii o problemă.

Cum se face terapia cu ozon și ce implică?

Ozonul medicinal este un amestec între oxigen și ozon pur. Concentrația de ozon este între 1 și 100 μg/ml ,( când vom măsura ozonul vom face referire la unitatea gamma) depinde cum îl folosim.

Doza recomandată depinde de condiția de sănătate a fiecărei persoane. Doctorul decide cantitatea care va fi administrată și cum.

Când sunt administrate cantități mici de ozon aceste întăresc sistemul imunitar și corpul devine mai puternic. Ajută de asemenea la regenerarea celulelor.

Ca răspuns la acest tratament sistemul imunitar produce citokine,interferon și interleukine.

Pentru a contracara boala acestea trimit semnale de avertizare prin sistemul tău imunitar și asemeni unei reacții în lanț, avertizează celelalte celule imune prin crearea de schimbări pozitive. Ozonul medical are, în mod special, rezultate pozitive când este aplicat pacienților al căror sistem imunitar este slabit sau nu funcționează corespunzător.

Când sunt aplicate cantitați mici de ozon, enzimele sunt activate astfel ele determinând corpul să-și producă proprii lui antioxidanți. Ozonul care este introdus în sânge se absoarbe imediat și în câteva secunde structura celulară ce se găsește în sânge precum și substanțele aflate în ser interacționează și astfel încep o serie de reacții.

Citeste și:  Elevii dintr-o comună brașoveană primesc biciclete noi într-o mișcare pentru sănătate și mediu

Majoritatea celulelor ce se află în sânge sunt roșii și albe. Terapia medicală cu ozon ajută celulele roșii să producă și să transporte oxigenul. Iar reacția celulelor albe stimulează anticorpii și repară țesuturile treptat.

Materialele găsite în sângele nostru în special acizii grași și trigliceridele creează compuși cu ozonul care au un rol important în reducerea grăsimilor dăunătoare din corpul nostru.

O altă particularitate a ozonului medical este abilitatea sa de a ajuta circulația sanguină, fiind foarte util ca terapie pentru circulația proasta și pentru reîntinerirea funcțiilor corporale.

Ozonul este o terapie naturală care stimulează dinamica corporală

Beneficiile terapiei cu ozon

Starea de bine: Opinia unanimă a oamenilor care au încercat terapia cu ozon este aceea de stare de bine, ei simțindu-se mult mai sănătoși

SIstemul imunitar mai puternic: Îi asigură pe oamenii care au probleme medicale de o recuperare mult mai rapidă, precum și întărirea sistemului imunitar. În mod particular, această terapie oferă o puternică rezistență oamenilor care suferă diferite probleme medicale în anumite perioade ale anului, precum diferite tipuri de gripă și răceală.

Crește circulația sanguină: Deschide celulele de sânge și ajută la formarea acestora. Ajută la trimiterea de sânge către diferite zone din corp care suferă de deficiență sanguină. Acesta ajută, de asemenea, la însănătoșirea sistemului circular.
Formarea de noi celule: Prin creșterea de noi celule, rănile se pot vindeca într-un timp mai scurt. Pe lângă acest lucru, el ajută la reîntinerirerea celulelor bătrâne, formând celule noi. Ozonul ajută !a regenerarea țesuturilor a căror structură a fost afectată.

Efectul detoxifiant: Protejează corpul împotriva afecțiunilor prin curățarea rezidurilor care sunt produse în mod natural de corp. În cercurile oamenilor de știință germani, aceștia acceptă ideea cum că ozonul curăță sângele, el fiind benefic în efectele de detoxifiere.

Efectul antibacterian: Distruge toți virușii cunoscuți, bacteriile și ciupercile care provoacă rtipuri de boli. Acest lucru face ca nevoia de antibiotice și tratamente scumpe , pentru diferite boli, să dispară.

Citeste și:  Primăria Brașov a semnat contractul de lucrări pentru grădinița din Bartolomeu Nord. Este prima care se construiește în acest cartier în ultimii 100 de ani

Efectul antiinflamator: Înlătură cauza durerii, în timp ce componentele chimice ale acestuia reduc durerea și starea de disconfort

Efectul anti-canceros: Celulele canceroase, de obicei, se dezvoltă și se multiplică într-un mediu vid. Cu ajutorul ozonului, precum și cu abilitatea acestuia de oxigenare a celulelor, celulele canceroase își pierd abilitatea de reproducere.Câteva jurnale de știință au demonstrat ca ajută la reducerea de reapariție a cancerului.

Ajută la vitalitate: Pe lângă beneficiile de sănătate pe care ozonul le are, el ajută și la starea de spirit a persoanei prin înlăturarea stresului și a problemelor emoționale. El ajută de la somnul odihnitor până la ajutorul psihic și mental al persoanei, astfel terapia cu ozon poate afecta într-un mod pozitiv fiecare moment din viață, ajutându-vă să vă bucurați de ea.

Pentru cine este recomandată terapia cu ozon?

Pentru problemele legate de insomnie, depresie, reducerea libidoului, îmbătrânirea timpurie, atenția redusă și problemele de concentrare ale oamenilor aflați sub stres și presiune.

Este de asemenea recomandat pentru o largă arie de probleme ce includ alergiile, reumatismul, cancerul și chimioterapia, problemele ficatului și ale pielii, probleme cosmetice, îmbătrănire și problemele legate de aceasta, diabet, hipertensiune și ulcer.

Deoarece nu există efecte secundare, nu există nici o interacțiune negativă cu medicamentele.

Terapia cu ozon este o terapie naturală care protejează sănătatea și ajută oamenii să treacă peste varii probleme de sănătate.

Cine nu ar trebui să folosească terapia cu ozon?

Sunt câteva condiții în care terapia cu ozon nu trebuie folosită. Ea nu trebuie folosită în cazul persoanelor care suferă de anemie severă sau suferă de diferite boli ale sângelui (cum ar fi hemofilia).

Ozonul nu este recomandat dacă tiroida este hiperactivă (hipertiroidism) și produce hormoni în exces. Terapia cu ozon nu este recomandată persoanelor care au suferit recent infarct miocardic, dar care au și probleme cu sângerarea continuă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.