Terasele sunt deschise: Localurile din Brașov se întrec în oferte

De astăzi teresele din Brașov s-au redeschis. Proprietarii de localuri care oferă și servire în aer liber s-au întrecut în oferte care să-i convingă pe brașoveni dar și pe turiști să iasă din case și să redescopere plăcerea timpului petrecut în aer liber. Este și cazul Cucinino care și-a întărit echipa cu un nou maestru bucătar și a inclus în meniu pe serie de preparate noi.

„Echipa #CUCININO, condusă de Maestrul-Bucatar, Chef Ciprian Nicolescu, e pregatită să vă întâmpine în maximă siguranță pe noua terasă din centrul Brasovului cu un meniu de basm culinar.

Luni ne revedem pe terasă la noi!

Dragi oaspeți si prieteni,

Citeste și:  FlyLili organizează sesiune de recrutări pentru însoțitori de zbor, sâmbătă, la Aeroportul Brașov

Ne-am pregătit exemplar pentru marea redeschidere a teraselor de pe 1 iunie, astfel ca voi să puteți savura delicioasele noastre paste în maximă siguranță!

Alături de Chef Ciprian Nicolescu, noul nostru executive chef, vă asteptăm cu delicatese noi, incredibil de gustoase și aspectoase, care vă vor face să vă lase gura apă!

Pentru a savura în siguranță aceste delicii culinare vă rugăm să vă rezervați o masă la noi prin intermediul aplicației noastre noi – BGourmet sau la 0722361305

Descarcati aplicatia #BGourmet din #AppStore aici: https://lnkd.in/dju-AFS sau din #GooglePlay
căutați restaurantul Cucinino
rezervați masa
veniți punctual si savurați

Pe luni sau pe curând

P.S. Vă rugăm frumos să aveți masca de protecție la voi pentru eventuala vizită la toaletă care se află în interiorul restaurantului nostru” se arată în postarea echipei Cucinino.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.