Trafic blocat pe DN 1, la Perșani, din cauza unui grav accident rutier

Trafic restricționat pe DN1 în zona Perșani, din cauza unui grav accident de circulație în care au fost implicate un TIR și două autoturisme. În urma impactului, două persoane au rămas încarcerate în mașinile avariate. La fața locului au fost trimise două echipaje SMURD și două echipaje de descarcerare. Traficul este restricționat în zonă până la finalizarea operațiunii de salvare. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au deschis o anchetă în acest caz.

„Un conducător auto, care conducea un autoturism pe DN1, dinspre Brașov spre Sibiu, la km 208+400 m, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un tir și un alt autoturism, care circulau din sens opus.
În urma coliziunii, primul autoturism a rămas pe partea carosabilă lovind un al treilea autoturism, cel din urmă fiind ușor avariat.
Primele două autovehicule au ieșit în afara părții carosabile, tirul răsturnându-se.
În urma impactului au rezultat 3 victime, care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
La testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.
Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările producerii accidentului”, a declarat ag. Nadia Olaru, IPJ Brașov.

Citeste și:  Cum arată vacanța de Paște după intrarea în spațiul Schengen: Luna mai vine cu schimbări în preferințele de călătorie ale românilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.