Traficul rutier, dat peste cap pe Iuliu Maniu: Compania Apa sapă din nou!

Traficul rutier va fi dat peste cap de mâine pe strada Iuliu Maniu, din Brașov. Compania Apa sapă din nou. Doar prima bandă și zona din partea stângă a arterei de circulație, destinată parcărilor, vor fi afectate de lucrări, ne asigură Compania Apa Brașov. Termenul de finalizare este estimat pentru 20 iunie.

”Lucrările de modernizare a rețelelor de apă, din fonduri europene, încep miercuri, 10.06.2020, pe bulevardul Iuliu Maniu, pe prima bandă, pe direcția Camera de Comerț –  Ceasu’ Rău. Acestea se vor desfășura pe prima bandă de circulație și în zona parcărilor de pe trotuar, pe partea stângă, în sensul de mers către centrul orașului. În cursul zilei de astăzi, 9 iunie, se vor realiza sondaje pe bulevard, pentru a stabili traseul optim de montare pentru conducte.

Citeste și:  Magia iernii a ajuns la Brașov. 1 milion de luminițe s-au aprins în această seară

Traficul auto, precum și cel pietonal vor fi, de asemenea, afectate de lucrări. Estimăm că termenul de finalizare al lor este 20 iunie 2020.

Întreaga zonă va fi semnalizată corespunzător.

Această lucrare face parte dintr-un contract de reabilitare și extindere a reţelelor publice de distribuție apă potabilă din municipiul Brașov, finanțat prin Programul Operațional de Infrastructură Mare.

Valoarea întregului contract este de aproximativ 19,24 milioane de lei, inclusiv TVA.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulţumim pentru înțelegere locuitorilor din zonă, precum și participanților la trafic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.