Trage ‘CHEIA DE AUR’ și poți câștiga 100.000 de lei

LOTERIA ROMANA LANSEAZA DOUA NOI SERII DE LOZ RAZUIBIL “CHEIA DE AUR” si “ZODIAC X 3”  peste 1,27 milioane de premii in valoare totala de aproximativ 11,5 milioane de lei.

Razuiesti si castigi!

LOZUL RAZUIBIL ramane unul dintre cele mai indragite produse care isi imbogateste din nou portofoliul cu 2 noi serii atractive, pentru care Loteria Romana a pus in  joc foarte multe premii: “CHEIA DE AUR” si “ZODIAC x 3”

Loteria Romana le-a pregatit tuturor jucatorilor carora le place sa-si incerce norocul la loz instant, noi surprize, in plina vara, cand norocul ii asteapta in toate agentiile loto.

“CHEIA DE AUR” si“ZODIAC x 3” sunt noile lozuri razuibile pregatite jucatorilor de Loteria Romana.

Citeste și:  Parcul de pe platforma Lubrifin – IUS, în dezbaterea Consiliului Local

Pentru cele doua noi serii de loz razuibil, cu design atractiv, tematica si coloristica diverse, Loteria Romana pune la bataie un numar total de peste 1,27 milioane de premii in valoare totala de aproximativ 11,5 milioane de lei.

 “CHEIA DE AUR” le da jucatorilor ocazia sa deschida usa norocului si le ofera  sansa de a castiga premii extrem de atractive. Cu doar 3 lei, toti cei care doresc sa-si incerce norocul pot razui un loz care le poate oferi cheia spre castig. Pentru acest loz, Loteria Romana pune la bataie 295.032 de castiguri in valoare totala de 1.830.000 de lei. Scara de castiguri cuprinde premii cu valori intre 3 lei si 100.000 de lei, iar premiile cap de afis au o valoare de 100.000 de lei fiecare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.