Tragedie lângă Braşov. Accident soldat cu opt victime, una fiind încarcerată, inconştientă

O adevărată tragedie a avut loc marţi, 18 iunie, pe DN73A, între localităţile Vad şi Şercaia, din judeţul Braşov. O dubă a Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov s-a izbit de un autoturism care a intrat pe contrasens.

Conform primelor informaţii, sunt opt victime, una dintre acestea se afla într-o stare foarte gravă. Teribililul accident s-a produs în această dimineaţă când autoutilitara Direcţiei de Drumuri şi Poduri Braşov, care traansporta şapte muncitori, s-a ciocnit cu o mașină, în timp ce mergea spre locul unde se desfăşoară lucrări de reparaii a soselei pe DN73A.

Circulatia este blocata în acest perimetru. „Accident rutier între o dubă şi un autoturism, pe DN 73A, între Şercaia şi Ohaba, şase victime, dintre care una încarcerată, inconştientă. Se deplasează la faţa locului trei echipaje SMURD, două ambulanţe, un echipaj pentru descarcerare, un echipaj cu apă şi spumă, elicopterul SMURD”, au anunţat reprezentanţii ISU Braşov.

Citeste și:  Human Mobile Devices a dezvăluit prima sa gamă de smartphone-uri sub brand propriu: HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ și HMD Pulse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.