Transfăgărășanul, deschis de astăzi: Ce porțiune este practicabilă

De astăzi circulația rutieră pe Transfăgărășan, între Piscul Negru și Bâlea Cascadă (km 104+000 – km 130+800), este deschisă pentru toate categoriile de autovehicule.

Reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere îi sfătuiesc pe șoferi să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile de trafic, mai ales având în vedere instabilitatea atmosferică ce duce la apatiția de fenomene meteorologice spontane care afectează vizibilitatea.

Totodată, administratorul drumului atrage atenția că în ultima perioadă prezența urșilor în apropierea părții carosabile este tot mai des semnalată și de aceea turiștii sunt sfătuiți să nu se apropie de animale, să nu le hrănească și să informeze imediat autoritățile de prezența acestora.

Citeste și:  Aeroportul Brașov se alătură luptei împotriva drogurilor. Campanie de informare și conștientizare pentru pasageri

O altă informație de care turiștii trebuie să țină seama este legată de cele doua parcari private de mare capacitate de la Bâlea Lac, spații care încă nu au fost deszapezite de firmele care le administrează și, din această cauză, locurile de parcare sunt extrem de limitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.