Transfer important pentru Corona Brașov

Poarta Coronei se întărește cu Elena-Gabriela Voicu, un portar de excepție care a jucat pentru CS Rapid București, Măgura Cisnădie și HC Dunărea Brăila! Elena va îmbrăca culorile galben-albastru ale Coronei în sezonul 2022-2023 și speră ca, în sezonul următor, să joace din nou în prima ligă, de data aceasta alături de Corona Brașov.

„Brașovul îmi este un oraș tare drag, și nu doar datorită munților și a arhitecturii, ci mai degrabă prin prisma oamenilor de calitate ce trăiesc aici. Principalul motiv pentru care am ales să evoluez în următoarea perioadă la Corona Brașov este că îmi doresc că tot ce am acumulat în acești 22 de ani de carieră sportivă să fie una dintre cărămizile care stau la baza promovării echipei în Liga Florilor. Simt că brașovenii merită acest lucru, sunt buni cunoscători ai sportului și apreciază handbalul. Un al doilea motiv este unul personal: sunt o persoană ambițioasă și perseverentă și îmi plac provocările, iar cu siguranță pentru mine acest campionat va fi provocator din multe puncte de vedere!  Însă îmi doresc ca, la final, atât noi, sportivii și persoanele din cadrul clubului, cât și suporterii, să avem parte de o mare bucurie și, anume, revenirea echipei acolo unde eu consider că îi este locul, în prima ligă!” a declarat Elena-Gabriela Voicu, portar al Coronei Brașov.

Citeste și:  Ziua Internațională a Păsărilor va fi celebrată și la Grădina Zoologică din Brașov

Elena-Gabriela Voicu are 32 de ani și a avut numeroase selecții la echipa națională. A început handbalul la HC Dunărea Brăila, în 2009, echipă la care a evoluat până în 2018.  Între 2018 și 2021 a jucat pentru Măgura Cisnădie, iar în sezonul trecut a apărat poarta echipei Rapid București.

Este campioană națională alături de echipa Rapidului și vicecampioană alături de formația Brăilei. Medalia de bronz a campionatului național a câștigat-o alături de Măgura Cisnădie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.