Transfer important pentru echipa de handbal senioare a Coronei Brașov!

Wuta Dombaxe, componentă de bază și căpitan în naționala Angolei, participantă de trei ori la Jocurile Olimpice, de două ori la Campionatul Mondial, câștigătoare de trei ori a medaliei de aur la Campionatul feminin de handbal al Africii, va juca în echipa Corona Brașov în acest sezon!

Wuta a participat deja la câteva antrenamente și a impresionat prin implicare și prin abilitățile fizice și tehnice.

Alin Bondar, antrenorul Coronei Brașov, este foarte mulțumit de acest transfer:
”Suntem bucuroși că am reușit să o convingem pe Wuta Dombaxe să ni se alăture în proiectul nostru. Wuta este o jucătoare de mână dreaptă, dar care este specializată pe postul de inter dreapta. O jucătoare cu o tehnică individuală foarte bună. Este căpitanul naționalei Angolei, o națională cu o cotă bună în handbalul feminin internațional, națională alături de care a bifat trei participări la Jocurile Olimpice, participări la Campionatele Mondiale de Handbal Feminin și a câștigat Cupa Africii pe Națiuni. Sezonul trecut a făcut parte din echipa ideală a campionatului Angolei, fiind desemnată cel mai bun inter dreapta. Nu cred că greșesc dacă afirm că este jucătoarea cu cel mai bogat palmares care a jucat vreodată în liga a 2-a din România. Credem că, la următorul joc de pe teren propriu, vom consemna debutul ei și credem că ne va ajuta în a ne îndeplini obiectivele! Mult succes Wuta Dombaxe!”

Wuta Dombaxe: „Mulțumesc foarte mult pentru primire, mă bucur că am ajuns aici. Știu că nu va fi ușor, însă sportul și viața nu sunt niciodată ușoare. Dar, fiind aici, voi face tot ce ține de mine ca echipa să câștige și să își atingă obiectivele. Abia aștept să văd publicul din Brașov la primul meci, public despre care am auzit multe lucruri frumoase!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.