Transilvania Blues Festival, timp de două zile, la Braşov

Transilvania Blues Festival a ajuns în acest an la cea de-a patra ediție. Evenimentul se desfășoară la Rockstadt în 30 septembrie și 01 octombrie. În cele două seri ale festivalului în clubul Rockstadt, vor concerta în premieră artiști importanți ai genului.

Pe lângă artiștii internaționali, organizatorii doresc să promoveze și trupele românești de gen, artiști locali și autohtoni deja consacrați cât și muzicieni debutanți, așa că prima parte a primei seri – vineri 30 septembrie – este dedicată brașovenilor de la Fernet Blues Company. Va urma în cea de a doua parte a serii trupa americano-franceză Boney Fields, pentru prima dată la noi în țară: șapte muzicieni virtuozi, conduși de trompetistul originar din Chicago, Boney Fields. Va fi Blues, Jazz și Funk la calibru de intensitate maximă, cu un aer și atmosferă de James Brown, Motown și Prince.

Citeste și:  Târg de carte second-hand pentru copii și părinți, sâmbătă, la Centrul Cultural Apollonia din Brașov

În a doua zi de festival, sâmbătă 1 octombrie, o altă trupă românească (Watzzy, tot din Brașov, un chitarist fabulos cu un show electric și mult aplomb, unul din muzicienii români în plină ascensiune) va introduce concertul Blues Caravan, în premieră în România și la Brașov. Proiectul Ruf’s Blues Caravan este unul inedit, itinerant european, cu artiști americani tineri și promițători, despre care sigur veți mai auzi. Anul acesta Blues Caravan are trei recitaluri, 2 prezențe feminine, pe Ghalia Volt și Katie Henry și pe chitaristul Will Jacobs.

Pe parcursul celor două zile ale festivalului se vor mai organiza și un târg de discuri vinil, lansare de carte de blues și un workshop special despre industria de festivaluri muzicale.

Citeste și:  Târg de carte second-hand pentru copii și părinți, sâmbătă, la Centrul Cultural Apollonia din Brașov

Iată și programul complet al festivalului:

Vineri 30 septembrie:

? 19:00 Fernet Blues Company

? 21:00 Boney Fields

Sâmbătă 1 octombrie:

?️ 16:30 Workshop ”Industria festivalurilor muzicale” (terasa Rockstadt)

? 17:30 Lansare carte ”Blues Made In Romania” (terasa Rockstadt)

? 19:00 Watzzy

? 21:00 Blues Caravan

Vineri și sâmbătă de la 17:00 la 23:00

? Târg de viniluri (terasa Rockstadt)

Bilete online aici: https://www.iabilet.ro/bilete-transilvania-blues…/

Sau direct la Rockstadt (fără comision de emitere!)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.