Trei canadieni la echipa de hochei Corona Brașov!

Echipa de hochei seniori a Brașovului se întărește cu trei jucători canadieni! Jacob Sweeney și C.J. Garcia sunt hocheiștii care vor întări apărarea Coronei, iar Kevin Domingue se va alătura liniei de atac a echipei brașovene în noul sezon!

Jacob Sweeney are 27 de ani, este născut în Canada, la Quebec și a jucat în ultimul sezon pentru echipa franceză Anglet din Ligue Magnus din Franța. Ligue Magnus este divizia de top masculină a piramidei franceze de hochei pe gheață. A jucat patru sezoane pentru University of Ottawa și cinci sezoane pentru Moncton Wildcats, ambele din Canada.

Christopher Garcia are 26 de ani și este născut în Pickering (Ontario) din Canada. În ultimul an a jucat atât pentru Carleton University din Canada, cât și pentru Anglet în Franța. Christopher are cinci sezoane jucate alături de Carleton University în liga canadiană și a evoluat înainte atât pentru echipe din SUA,  Colorado Eagles (ECHL), Wheeling Nailers (ECHL), Saginaw Spirit (OHL), cât și echipe canadiene din OHL (Ontario Hockey League), Guelph Storm și Barrie Colts.

Citeste și:  Asociația Antiteatru prezintă piesa "Crocodil", astăzi, la Centrul Cultural Apollonia din Brașov

Kevin Domingue are 26 de ani și s-a născut la Laval (Quebec) în Canada. Ultimul sezon a jucat pe teritoriu englez, la Nottingham Panthers, după ce a evoluat în  SUA în ECHL la Tulsa Oilers. Anterior, Kevin a jucat patru sezoane la University of Ottawa și mai înainte a evoluat la Whitecourt Wolverines, Sherbrooke Phoenix și alte echipe canadiene.

Stranierii vor consolida nucleul „dur” al Coronei, format din jucători care deja au evoluat sub culorile galben și albastru! Le urăm bun venit și de-abia așteptăm să îi vedem în acțiune!

Vă reamintim că Pavlo Borysenko, Chase Schaber, Buda Gabor, Gajdo Tamas, Gajdo Balazs, Rareș Vasile, Andrei Vasile, Owen Williams, Albert Zagidullin, Zoltan Toke și Matyas Kovacs au semnat deja noile contracte, iar Radim Valchar, Roberto Gliga, Patrik Polc și Bors Huba au contracte în vigoare.  Alături de echipă rămâne și antrenorul secund Strenk Hunor.

Citeste și:  Cetățuia Brașovului se redeschide în Săptămâna Luminată

Corona Brașov va evolua în Erste Liga și în sezonul 2022-2023, formația brașoveană obținând licența pentru Erste Liga.

Credit foto Jacob Sweeney: One Capture

Credit foto CJ Garcia: JM Lestage Photographie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.