Trei piețe din Brașov, autorizate pentru vânzarea de miei

Serviciul Administrare Pieţe împreună reprezentanţii Direcției Sanitar Veterinar și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) au verificat potențialele amplasamente pentru comerțul cu carne de miel, în perioada Sărbătorilor de Paști (atât cel catolic – 12 aprilie, cât și cel orotodox – 19 aprilie).

În urma acestor verificări s-a luat decizia ca, în condiţiile actuale, care prevăd o serie de măsuri de protejarea a sănătatii populaţiei, vânzarea mieilor să se desfășoare doar în 3 din piețele publice din Brașov .

Astfel: Piaţa Bartolomeu: 12 locuri; Piaţa Dacia: 19 locuri (aleea de lângă sediul Companiei Apa); Piaţa Astra: 10 locuri (3 în hala de lactate şi 7 în exterior, în spaţii situate pe platoul pieţei).
Propunerea DSVSA este ca, începând de luni, 06.04., locurile să fie la dispoziţia producătorilor (o perioadă mai lungă ar duce la o aglomeraţie mai scăzută), prioritate având producătorii ce se află în relaţii contractuale cu instituţia noastră, restul fiind primiţi în ordinea solicitărilor (în condiţiile în care deţin avizul DSVSA).

Citeste și:  Exponate inedite la primul muzeu al sporturilor din România, inaugurat la Brașov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.