Trupa MARILI promite cel mai distractiv spectacol pentru copii, pe 2 aprilie, la Centrul Cultural Reduta din Brașov

Marili cântă! se dovedește a fi cel mai distractiv spectacol pentru copii și Trupa MARILI poposește și în Brașov pe 2 aprilie de la ora 11:00 la Centrul Cultural Reduta.

Cu o poveste originală, haioasă, plină de peripeții, Profa De Distracție, Lușa, Fundița, Patita, Dodoroni și Marilu, îi invită pe copii și pe părinți să se distreze, iar pentru o oră să danseze și să cânte alături de ei. După ce primesc o invitație de a se înscrie la un concurs de talente, membrii trupei pornesc în călătoria de a căuta adevăratele ingrediente de care au nevoie pentru a ajunge câștigători. Ei descoperă, în peripețiile lor, că de fapt au tot ce le trebuie, CREATIVITATE, ÎNCREDERE,  CURAJ, SPIRIT DE AVENTURĂ, NĂZDRĂVĂNIE și IUBIRE.

Citeste și:  România a câștigat Campionatul Mondial de robotică din Houston, Statele Unite


MARILI cântă! este unul dintre cele mai interactive spectacole pentru copii, în care muzica, dansul, poveștile, personajele și jocurile se îmbină perfect. Melodii precum DANSUL PRIETENIEI, NE ÎNVÂRTIM, DISTRACȚIE, CIOCOLATA, 1,2,3, LIMBO, dar și cele mai noi melodii ale trupei, pot fi descoperite. De departe, cel mai important moment, va fi cel al lansării imnului trupei MARILI. Oferă-i în dar biletele copilului tău, iar ție, oferă-ți în dar, clipe alături de el. Spectacolul este recomandat copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani. Copiii mai mici de 2 ani pot fi ținuți în brațe, fiind necesar un singur bilet. Biletele se pot găsi aici: https://marili.iabilet.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.