Tudor Benga AVERTIZEAZĂ asupra corupției prin PNDL: ‘Firmele baronilor locali primesc contracte din bani publici’

Deputatul USR Tudor Benga susține pe pagina sa de Facebook că PNDL înseamnă RISIPĂ și corupție din bani publici și trebuie desființat deoarece firmele baronilor locali primesc în continuare contracte.

Deputatul USR semnalează faptul că Ion Ștefan, ministrul demis și propus din nou la Dezvoltare și Administrație, s-a lăudat la audieri că cea mai mare realizare a sa este oprirea sifonării banului public. „Nu știu cum a reușit asta în condițiile în care PNDL continuă și firmele baronilor locali primesc în continuare contracte din bani publici. Mai grav este că PNL plănuiește PNDL 3”, avertizează Tudor Benga.

„PNDL înseamnă RISIPĂ din bani publici și corupție! Și, din păcate, constatăm că acest program este apărat de TOATE partidele politice, mai puțin de USR. PNDL trebuie desființat! Banii aceștia trebuie folosiți doar pentru co-finanțările din proiectele europene. Doar așa putem încuraja absorbția acestor fonduri la nivel local. Aceasta este viziunea USR! Și vom pune presiune ca ea să fie implementată atunci când vom fi la guvernare și vom avea majoritate în Parlament”, conchide deputatul USR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.