Tur nocturn al Castelului, concert în Parcul Regal, degustare de vin și brânzeturi

Castelul Bran propune iubitorilor de cultura, dupa un intreg an de pauza, un nou eveniment de seara, programat in 24 iulie 2021, ora 19:00. Vom debuta, la orele 19:00, cu turul privat al Castelului, urmand ca la orele 20:00 sa inceapa concertul vocal al Cvintetului Anatoly. In mod firesc, pentru cei care ne cunosc, evenimentul se va incheia cu deja proverbiala degustare de vin rosu Chateau Bran by Aurelia Visinescu si branzeturi.

Se vor pun in vanzare doua tipuri de bilete, ambele cu locuri pe scaune in timpul concertului. Biletul de 80 lei ofera accesul in fata scenei, in timp ce biletul in valoare de 100 de lei asigura un loc pe terasa Casei de Ceai a Reginei Maria, cu spatele la scena / artisti, insa, in contrapartida, pachetul include finger food entree si doua pahare de vin rosu.

Citeste și:  Studiu LEGO: Creativitatea fetelor este afectată de la vârste fragede de presiunea perfecțiunii și de prejudecățile lingvistice

Biletele se pot achizitiona fie online – https://www.blt.ro/nocturnele-castelului-cvintetul… , fie la casa de bilete a Castelului, fie cu rezervare pe email / telefon si ridicare in ziua evenimentului.

Accesul la eveniment se face exclusiv in baza adeverintei de vaccinare (minimum 14 zile de la rapel / doza unica) sau in baza unui rezultat negativ al testului PCR / antigen, efectuat cu 72 de ore inainte (testul antigen va fi efectuat intr-o clinica de specialitate).

Din octombrie 2017, cvintetul vocal Anatoly isi desfasoara activitatea sub egida Operei Brașov, iar consacrarea grupului s-a concretizat în inregistrarea a zece CD-uri cu lucrari din repertoriul romanesc si universal, evidentiindu-se cu o activitate concertistica intensa.

Citeste și:  Primăria Brașov amenajează peste 80 de locuri de parcare pentru cei care accesează serviciile instituției

Membrii grupului sunt Andrada Mureşan – alto, Gabriel Baciu – tenor, Ciprian Cucu – tenor, Ciprian Ţuţu – bariton, Marius Modiga – bas.

Programul serii cuprinde 15 piese de repertoriu international.

Pentru orice detalii suplimentare, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0268.237700 sau pe adresa de email office@bran-castle.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.