Un bărbat a murit după ce a căzut dintr-un bloc aflat în construcţie

Încă un accident îngrozește România, după ce în urmă cu doar trei zile două persoane, tată și fiică, au căzut de la etajul al zecelea al unui bloc situat pe strada Carpaților din Brașov. În această dimineață un bărbat de aproximativ 55 de ani a murit, după ce a căzut dintr-un bloc aflat în construcţie din municipiul Constanţa, potrivit news.ro.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, sâmbătă dimineaţa, pentru a acorda primul ajutor unui bărbat care a căzut de la un bloc aflat în construcţie în municipiul Constanţa, de la o înălţime de aproximativ şase metri.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului Fripis. În momentul când echipa de intervenţie a ajuns la faţa locului, bărbatul respectiv, în vârstă de aproximativ 55 de ani, care suferise multiple traumatisme, se afla în stop-cardiorespirator.

Citeste și:  Caravana Centenarul Încoronării, primită de peste 500 de spectatori din Brașov și Sinaia

Paramedicii au început protocolul de resuscitare împreună cu un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, sosit de asemenea la locul evenimentului. În ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale, bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Poliţiştii şi procurorii au început cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc accidentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.