Un bărbat din Făgăraș a fost tâlhărit de vecinul său

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu persoana bănuită în stare de arest, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  ”tâlhărie calificată”.

Cercetările au fost demarate de polițiști după ce aceștia au fost alertați cu privire la faptul că, în data de 23 august a.c., un bărbat ar fi fost lovit de către vecinul său, dar  și deposedat de o sumă de bani, incident care s-ar fi petrecut după un schimb de replici purtate de aceștia anterior.

Activitățile operative, pe care polițiștii le-au întreprins imediat după primirea sesizării, au dus la identificarea persoanei bănuite de săvârșirea actelor de violență, acesta fiind un bărbat de 62 de ani, din aceeași localitate.

Citeste și:  Pink Floyd - mai aproape de brașoveni și turiști la spectacolul difuzat în premieră în România de Planetariul din Brașov

Întrucât materialul probator indica faptul că bărbatul reclamat ar fi sustras banii prin folosirea actelor de violență, polițiștii au dispus inițial reținerea acestuia pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea sa în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov, iar după prezentarea de către procuror în fața instanței de judecată, judecărorul a admis propunerea și a fost dipusă arestarea prevenivă a bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile. 

Cercetările sunt continuate de polițiști, dosarul fiind instrumentat sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.