Un bărbat în vârstă de 30 de ani din județul Braşov a fost dat dispărut. L-aţi văzut?

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov efectuează verificări pentru identificarea unei persoane, după ce au fost sesizați, la data de 10 august a.c., în jurul orei 18.30, cu privire la faptul că numitul GODEA SAMOIL-PETRU, în vârstă de 30 de ani, a plecat în dimineața de 9 august a.c. de la stâna la care lucra, situată în comuna Fundata, sat Fundățica, județul Brașov, și nu a mai revenit până la acest moment.

Acesta are următoarele semnalmente: înălțimea de aproximativ 1.85 m, greutate aproximativ 80 kg, față ovală, ochi căprui, părul scurt, de culoare brunet.

La momentul plecării, este posibil să fi fost îmbrăcat cu o salopetă închisă la culoare și să fi fost încălțat cu o pereche de bocanci.

Poliția Brașov efectuează verificări pentru găsirea persoanei semnalate și solicită sprijinul cetățenilor în acest sens.

Cei care pot furniza informații cu privire la persoana în cauză sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.