Un fotbalist cu capul pe umeri care vede lucrurile aşa cum sunt. Thiago refuză transferul la Barcelona şi proiectul supraevaluat al lui Xavi

Barcelona încearcă să facă o echipă competitivă, iar Xavi vrea să aducă mai mulţi fotbalişti în această iarnă, care să revigoreze suflul echipei. După ce l-a luat Dani Alves, care rămâne de văzut cât va putea ajuta Barcelona, Xavi s-a gândit la un alt fost jucător al catalanilor.

Este vorba de Thiago (30 de ani), acum la Liverpool, unde în ultimul timp a tot fost accidentat. Spaniolul nu se gândeşte să revină la Barcelona, ci vrea să continue la formaţia „cormoranilor”, la una dintre cele mai în formă echipe din Europa, în timp ce Barcelona e în picaj.

În plus, jucătorul care a evoluat până în 2013 la Barcelona, nu crede în planul supraevaluat al lui Xavi, de a reinventa tiki-taka practic, în condiţiile în care este un antrenor mediocru.

Citeste și:  Peste 3800 de medici de familie au încheiat contracte pentru testarea în cabinete pentru depistarea COVID-19

Catalanii se luptă și pentru un alt transfer. Deși datoriile uriașe și spectrul falimentului îi face să fie refuzați de multe nume importante, ibericii par să aibă și o pistă bună.
Raheem Sterling (26 de ani) poate fi primul transfer de calibru al Barcelonei, în această iarnă. Catalanii vor să îl ia şi au un plan interesant, care, de altfel, denotă gravele probleme pe care le au cu banii. Barcelona propune un împrumut din iarnă, pentru şase luni, până în vara lui 2022.

Se pare că Manchester City ar fi de acord cu varianta, în condiţiile în care, în vară, Barcelona ar urma să plătească 50 de milioane de euro pentru transerul definitiv, dar doar dacă va fi mulţumită de evoluţiile englezului.

Citeste și:  208 cazuri noi de COVID-19, în judeţul Brașov, în ultimele 24 de ore/ 12.082 de cazuri noi, la nivel naţional

În plus, zilele trecute Guardiola nu spunea nu unei treceri a lui Sterling la Barcelona: ”Avem prea mult de lucru, dar dacă Barcelona este interesată de vreun jucător de-al nostru, sunt convins că… Barcelona este încă un club atractiv, mai mult decât atractiv. Oraşul, clubul, istoria. Acestea sunt foarte seducătoare pentru antrenori şi fotbalişti.

Dacă Barcelona este interesată de un jucător de-al nostru, va porni toate utilajele necesare, este o căptuşeală oceanică. Barcelona, prin mai bine şi în rău, poate face ce vrea”.

LookSport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.